AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Siema. wczoraj zrobilem serwer cs na HLDS + amx modx. Dziś rano włączyłem serwer i patrze a tam jest inne IP bo mam zmiennie. Chciałem się zapytać czy da sie zrobić żeby serwer stał na 1 IP cały czas ?? Prosze o pomoc dam 10x + i 5 Jak by co mam Neostrade. @ Serwer zrobiłem na patchu v32! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AntyVirus "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Uzyj programu tunelujacego typu hamachi lub idz do dostawcy z prosba o stale ip. Ewentualnie zmien dostawce neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) a nie da sie innego sposobu ? przez hamachi nie chce a do dostawcy neta nie pójdę bo mam 15 lat @ a patch v23 ma podobno stale IP moze to cos zmieni ? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AntyVirus "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Problem sam rozwiązałem i nie musiałem się wysilać. Zrobiłem tak Mam hamachi na kompie a na nim żadnej sieci nie ma ( hamachi ma zasilanie wyłączone ) I zanim włączyłem Neostrade to odpaliłem serwer HLDS. Serwer się odpalił a jego IP było takie samo co Ip z Hamachi. Wyłączyłem kompa 4x i serwa włączałem tak jak wcześniej i IP cały czas jest taki Co IP z HAMACHI. Nie trzeba robić żadnej sieci ani nic wystarczy mieć hamachi i zrobić tak jak ja to IP serwera Będzie stałe na zawsze:) Serwer działa na tym sposobie co zrobiłem Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AntyVirus "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale bez sieci nikt nie wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) wbije A jak wyjaśnisz czemu ja mam Hamachi Wyłączone + nie mam zadnycch sieci i jakoś moge wbic ? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AntyVirus "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bo ty jestes hostem. Nikt poza Toba nie wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 neo ma zmienie ip stałe ip jest płatne hamachi jak kolega pisal robi tunel i usztywnia ip.. lecz wszyscy użytkownicy gracze też muszą miech hamachii i byc w twojej grupie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Skoro problem rozwiązałeś sam, to zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi