Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po dwukrotnym ściągnięciu i zaktualizowaniu gry udało mi się wszystko spatchować i kiedy włączyłem grę... ERROR! "You GPU does not meet minimum specification!" I tu chodzi o to że mam chyba za słabą kartę graficzną ale mam RADEON 9250-secondary (nie wiem w sumie czy to jest lepsza czy gorsza karta, ale pewnie gorsza)Czy jeżeli dobrze myślę że to wina karty to c zy zainstalowanie nowych sterowników coś da?I czy jeśli to coś da to zna ktoś stronkę skąd mogę je ściągnąć?

@edit <br>Nie mam też dostępnej opcji "Konfiguracja" więc może najpierw powiecie co mam zrobić żeby była dostępna to może zmienię grafikę na minimalną i to coś da<br>

Edytowane przez skubi025

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Oznacza to, że albo Twoja karta graficzna nie spełnia minimalnych wymagań systemowych, albo zainstalowany został niewłaściwy sterownik.

Uruchomienie Runes of Magic wymaga, by karta graficzna obsługiwała standardowy PixelShader 2.0. Producenci wskazują w tym przypadku głównie wersję DirectX9, ponieważ zostały tam wprowadzone odpowiednie komendy. Jak coś to jest ze strony rom

za duzo linijek.

Opublikowano

heh jak sprawdzile ta karte w google to sie dziwie ze jej nie zmieniles :) na niej to chyba minecraft ci sie scina :) jedyna rada zmien karte graficzna(sterowniki ani directx9 nic nie da)Temat do zamkniecia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...