Skocz do zawartości

ERROR

skubi025
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po dwukrotnym ściągnięciu i zaktualizowaniu gry udało mi się wszystko spatchować i kiedy włączyłem grę... ERROR! "You GPU does not meet minimum specification!" I tu chodzi o to że mam chyba za słabą kartę graficzną ale mam RADEON 9250-secondary (nie wiem w sumie czy to jest lepsza czy gorsza karta, ale pewnie gorsza)Czy jeżeli dobrze myślę że to wina karty to c zy zainstalowanie nowych sterowników coś da?I czy jeśli to coś da to zna ktoś stronkę skąd mogę je ściągnąć?

@edit <br>Nie mam też dostępnej opcji "Konfiguracja" więc może najpierw powiecie co mam zrobić żeby była dostępna to może zmienię grafikę na minimalną i to coś da<br>

Edytowane przez skubi025

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Oznacza to, że albo Twoja karta graficzna nie spełnia minimalnych wymagań systemowych, albo zainstalowany został niewłaściwy sterownik.

Uruchomienie Runes of Magic wymaga, by karta graficzna obsługiwała standardowy PixelShader 2.0. Producenci wskazują w tym przypadku głównie wersję DirectX9, ponieważ zostały tam wprowadzone odpowiednie komendy. Jak coś to jest ze strony rom

za duzo linijek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum ERROR   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...