typiecosiegapis Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mialem szczescie zagrac z Shusheiem o 6 rano, gdy zalozyl customa 9 osob sie zlecialo w pare sekund . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrinceJinno Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie za bardzo na początku wiedziałem o co chodzi z tym tematem, ale potem sobie uświadomiłem że ten Shushei to ten typek 1 z rankedow 3vs3 Sygnatura by Eucalyptus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie za bardzo na początku wiedziałem o co chodzi z tym tematem, ale potem sobie uświadomiłem że ten Shushei to ten typek 1 z rankedow 3vs3 Nie, to ten typek który niemal wygrał DH dla Fnatic. Ale za to ja nie wiem czemu ma służyć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Sound Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chciał się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem co ma alistar z off tankiem i nie wiem po co się cieszyć z takiego meczu Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blayd3R Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Właśnie niema się co nim podniecać nie długo ja zajmę jego miejsce :P ciesz się że piszę w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi