Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suncraft [24/7 Dedyk] [FreeBuild] [WhiteList]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

suncraft.png

Nazwa serwera - SunCraft [FreeBuild]

Forum serwera - www.suncraft.xaa.pl

Protokół komunikacyjny warstwy sieciowej modelu OSI [iP] - 94.231.3.43:17215

Ilość slotów - 25

Whitelist - włączona

Player versus player - włączone (tylko poza miastem)

Moby i zwierzęta - włączone

Piekło - wyłączone

suncraft1.png

Serwer SunCraft ma własną mapę stworzoną przez administrację. Codziennie dodajemy nowe budowle, robimy eventy i ogólnie zajmujemy się rozwojem serwera. Na start każdy dostaje działkę o wymiarach 12x12 za darmo. Na serwerze widnieje kilka sklepów, każdy z innego rodzaju. Możecie kupować i sprzedawać różne rzeczy. Aby zarobić pieniądze wystarczy zabijać potwory lub też sprzedawać surowce. Więcej informacji na temat rozpoczęcia gry na naszym serwerze znajdziecie na forum w dziale poradniki. Jeśli owy poradnik jeszcze nie powstał na pewno ukaże się nie długo. Jest też możliwość kupna VIP'a i dofinansowania naszego serwera wraz z tym dostajecie działkę 30x30 w przygotowanej dla Was osadzie i inne rzeczy, więcej na forum.

Miłej gry życzy i pozdrawia, Ekipa SunCraft.

Poradnik jak zacząć grę na naszym serwerze znajduje się na forum w dziale poradniki.

Proszę moderatorów o nie ponowne zamykanie tego tematu tylko tak jak piszę w każdym usunięcie poprzedniego, ponieważ ja jako zwykły użytkownik nie mogę tego zrobić. Chcę mieć jeden porządny temat gdzie ludzie będą się wpisywać, a nie mogę.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...