Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower . xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak nauczyć się jazdy na tylnym kole rowerem ii jak nauczyć się podskakiwać 2 kołami? Za odpowiedź limit +'ów . xD

Opublikowano (edytowane)

Up 2x.

Haha? Mam 14 lat.

Opanuj.

Up .

No, ale jak ciągnę to za mocno i mnie bierze do tyłu, albo za lekko. Nie mogę równowagi wyczuć.

Edytowane przez Exit.
Opublikowano

Normalnie. Wrzucasz na najniższe biegi, mocno wciskasz w pedał, ciągniesz kierownicę do góry, pedałujesz i próbujesz utrzymać równowagę. Jak chcesz podskoczyć dwoma kołami to musisz pochylić się nad kierownicą, stopy na pedałach skierować w dół i podskakujesz :D

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Tylko jak czujesz, że za bardzo lecisz do tyłu to pedałuj dalej, nie wyjebiesz się, a jeśli nawet to spadniesz na nogi i postawisz rower na tylne koło ;D

Podnieś też sobie siodełko jak najwyżej, ale żebyś sięgał nogami ;D I wtedy na siedząco można i najwygodniej i najprościej.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

O widzę kolega Exiit. ma jakieś problemy. Ludzie chcą mu pomóc a on każdemu minusy daje. Chyba nie dorosłes jeszcze kolego do tego by umieć docenić wysiłek innych osób.

Opublikowano (edytowane)

Docenić wysiłek? Lol? Jaki to wysiłek napisać nie na temat ? :O

Nie nabijaj sobie postów up...

Edytowane przez Exit.
Opublikowano

No dzięki za minusa dzieciak z ciebie jest jeszcze no niestety.

Powiedz mi który z postów które minusowałeś były nie na temat bo ja nie widzę żadnego. Może naucz się czytac ze zrozumieniem.

Opublikowano

Ja sam jeżdżę i ci powiem :)

Aby najłatwiej i najszybciej nauczyć się jazdy na 1 kole trzeba. Weź przerzutkę 2/1 2/2, jednym palcem na hamulec. I teraz podnosisz rower, jak przechyla ciebie w tył to użyj trochę hamulca, jak w przód to za pedałuj mocniej.

Aby podskoczyć musisz przechylić się w przód i z całej siły pociągnąć kierownice do góry.

(z tym 2 to musisz sam to zaczaić)

Dota 2 > Lol