Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kupiłeś Limitke MoH'a i miałeś naadzieję na bardzo wczesną betę BF3? Możesz pomażyć...

Jak się teraz czujesz?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. I jak si? czujesz jako nabywca Limitowanej Edycji Medal of Honor?

• Totalne oszustwo!
    • Powinni wcze?niej poinformowa? o czym? takim...
    • 48 godzin wcze?niej to i tak dobrze aby zapozna? si? z multi.
    • Nie mam zdania i mnie to nie obchodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Pamiętacie jeszcze premierę Medal of Honor 2010 gry która została pokochana przez to iż dostaniemy wcześniejszy dostęp do bety BF3?

Electronic Arts szastało hasełkami "Zagwarantuj sobie wcześniejszy dostęp do Battlefield3!". Szkoda tylko że nie było dokładnej daty otrzymania takiego dostępu...

Teraz prawie po 12 miesiącach jest informacja iż zagramy 48H wcześniej niż inni.

Pewnie zadajecie sobie pytanie, czy jest to inna beta niż ta w którą zagrają wszyscy. Otóż powiem wam że nie, jest to ta sama beta w którą zagrają inni ludzie z całego świata ale jeżeli kupiliśmy grę z pierwszej ręki otrzymamy dostęp do bety 48h wcześniej.

Dodatkowo zamówienie przedpremierowe Battlefield'a 3 daje taki sam przywilej jak zamówienie Limitowanej Edycji Medal of Honor.

Ale różowo też tak nie będzie... Wcześniejszy dostęp dostaną tylko PC-towcy, którzy zamówili grę na oficjalnej witrynie EA.

I jak czujecie się w takiej sytuacji?

Zapraszam do ankiety.

@Edit proszę moda o dodanie po słowie "beta" BF3 : > Pozdrawiam. ; D

@down tak ^.^

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano
Wcześniejszy dostęp dostaną tylko PC-towcy, którzy zamówili grę na oficjalnej witrynie EA.

Czyli jak kupiłem w sklepie (Media) to i tak nie mam nawet tego dostępu 48h wcześniej ta?

faceplam...

Opublikowano

a wgl skąd takie info masz ? o.O

Gdzieś czytałem że beta ma być w połowie sierpnia.

Chociaż te 48h coś da, bo pewnie nie będą serwery tak przeciążone... hahahaha :D pogratulować tym co kupili Limitke MoH'a xD

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...