Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na Tableta?

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest wersja na tablety i telefony, ale z tego co ludzie piszą na forach nie ma sensu go kupować, bo ponoć nie umywa się do wersji PC.

qsHVsoT.png

Opublikowano

ja mam na xperii Play xperi x10 i galaxy tab 10.1 z android market jest demowka... ale mozesz wpisac w google minecraft.apk download i napewno ci znajdzie{:

jesli pomoglo daj lubie to;d bo mam neutralna range;d

Opublikowano

Jak masz Androida na Tablecie conajmniej 2.1 to ci pójdzie Multi - Toucha nie musi kolega mieć Procesor raczej na 2.1 wymagany 600mhz a Ramu wystarczy 20mb o.O

393.jpg

Opublikowano

hah!Multi touch i procek najmniej 1,2ghz i 512mb ramu -.-

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

@up...

procek min 1,2GHz - no coś ci nie wierzę bo u mnie na gio działa MC pocket ed. na 800MHz i gio ma bodajże 278 [czy coś blisko tego] ramu

na tablecie da rade, jak masz androida to wejdz w market i wpisz minecraft pocket ed. i zobacz, jak ci wyszuka oryginalną wersję od Mojang to znaczy że na twoim tablecie działa, jeśli nie, to jedynie jakieś podróbki a'la minecraft

jeśli jednak nie masz androida to poszukaj w necie wersję na komę, ściągnij (na kompie) i przerzuć na tablet (raczej powinno wszystko działać)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

OMG JAK NIE DZIALA MINECRAFT NA TABLECIE MAM VEDIA X 20 I DZIALA MI MINECRAFT I NAWET TIBIA CHODZI NORMALNIE POBRALEM TO Z OFICJALNEJ STRONKI

Opublikowano

ja mam na xperii Play xperi x10 i galaxy tab 10.1 z android market jest demowka... ale mozesz wpisac w google minecraft.apk download i napewno ci znajdzie{:

jesli pomoglo daj lubie to;d bo mam neutralna range;d

zgadzam sie

na androidzie mozna , ale z czefo to ja gralem to masz tylko creative xD

­

• 1 rok później...
Opublikowano

Chodzę do liceum i moja szkoła z pieniędzy unijnych dostała fundusz na tablety dal uczniów. Tablety niedawno do nas doszły i koledzy odrazu instalowali gry :) w tym MC i co jest dobrą rzeczą da się grać przez bluetooth i pakamy sobie w 5 na luźniejszych lekcjach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...