Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer [Hamachi][No-Premium] Survival PVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej nazywam sie Marta Chce wam przedstawic moj najnowszy serwer Hamachi

Hamachi: MinecraftAbi

Hasło:123

IP: 5.169.71.195

Przygotowany serwer specjalnie po to zeby nie bylo tylko 1 takiego serwera Polskiego (z tego co wiem) poniewaz troche sie rozni od Takich innych survival Po prostu masz spawn szukasz miejsca na Domek i Okradasz innych POPROSTU SURVIVAL

Wiec tak serwer Nie ma lagów narazie to moja pierwsza reklama wiec nie oczekujcie na tlumy Rejestracja powiodla sie :)

Aha serwer przez cale Wakacje jest wlaczany od 8:00 - 9:00 a wylaczany jest 20:00 - 21:30

Serwer posiada pluginy takie jak: Cuboid ,Jobs,Magic Carpet, Ichat , i wiele wiele innych zobaczycie jak wejdziecie

Wiec Tak serdecznie zapraszam jezeli cos zle napisalam pisac w komentarzach co mam dopisac ale prosze was wchodzcie na serwer naprawde

Ps. POSZUKUJE KOGOS KTO SIE ZNA NA PLUGINACH/I LUDZI KTORZY BYLI BY TAK MILI ZEBY ZROBIC STRONKE BYLI BY OPERATORAMI FORUM

Moze za jakis czas zroie nowe serwery ale takie survivale sa dla mnie najlepsze :) zapraszam

Edytowane przez Dziewczynka00
Opublikowano

Ekhm , a nie łaska zobaczyć wzoru?

//Wzór nie jest obowiązkowy, zapoznaj się z regulaminem

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano (edytowane)

o co chodzi? wpisuje /register <moje haslo> i wyskakuje że mam się zalgować ... wchodze jeszcze raz wpisuje /login <moje haslo> i dupa, pisze ze mam sie zalogowac wpisuje jeszcze raz i pisze ze jestem zalogowany ale musze sie jeszcze raz zalogowac LOL

a lagi takie że niemoge

Edytowane przez misiek2866
  • Dodaj nową pozycję...