Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chyba z kompem ^^ Zajrzyj !

malanga22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

otoz jade na FB i zostawiam na noc 3 konta ale nie mam nowego kompa i nie wiem ocb bo jak rano wstaje to tylko na 1 harze sa malze. Tak jakby tylko na 1 postaci komp pracowal. Sa jakies sposoby zeby komp byl bardziej wydajny i chociaz 3 konta ogarnial ? wynagradzam 5* +/-. A i jeszcze jedno wy też tak macie.? Czasem jest tak że postać zakłada przynęte po kilka razy nie zarzucajac jej do wody tylko se w miejscu zmienia i nie zarzuca :/ albo zarzuca i odrazu wyjmuje :/ Pozdrawiam!

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Hmm a na jakim FB jedziesz ale to raczej nie o to chodzi .

Żeby bardziej był wydajny to wyłącz antivira i firewalle itp to coś daje , pozamykaj nie potrzebne procesy(CTRL ALT DEL), dokup pamięci do kompa to pare złotych w zależności ile chcesz dokupić.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Mi się coś zdaje że źle masz skonfigurowanego fb/clienta ponieważ jest to niemożliwe że komp pracuje na 1 metku a masz odpalone 3... Chyba że Ci wywala HS.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

HMm.. Bot może łowić 5 minut jak patrzysz , idziesz i nie łowi.

Jeden mógł tylko dobrze być skonfigurowany.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

lub moze przez to ze 2 metki masz zminimalizowane? nie wiem jak dokladnie jest z FB ale na EM2 przynajmniej kiedys jak miales zminimalizowane to nie dzialal poprawnie

Opublikowano

Niech autor tematu napisze jakiego fishbota używa to postaram się pomóc bo teraz to jest ruski film xD

Opublikowano

Ok już wiem w czym rzecz, używam M2Fish 3.09 i to jest tak: jade na 3 postaciach z czego jedna ( najczesciej ta ktora ostatnia zminimalizuje) najlepiej lowi a ta ktora pierwsza znimalizuje najgorzej ;p Ponieaz tak jak mowilem w temacie postac nabiera kilka przynet na wedke nie zarzucajac jej do wody albo jak zarzuca to odrazu wynurza -.- I to dlatego zawsze na 1 postaci mam w ch.. malzyy a na 2 lub 3 , 1 malz albo wcale;p mam slaby komp fakt, ale chyba daloby sie cos z tym zrobic, nie ?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Odpalaj inne fishe.

Np.

3.09 by erpel

3.08 by erpel

[uG] ZFishBot

Jak masz problem pisz : 24574437

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ok ( tylko się nie śmiać) xDD:

Procesor AMD Athlon 1,09 ghz 512 mb razm ;pp wiem , wiem niestety nie dostane nowego kompa ze wzgledu na oceny ;p

Opublikowano

pewny jestes ze na dwoch pozostalych nie lowi? sprawdz ile masz przynet wieczorem i rano, bo jezeli masz tyle samo to nic nei da rady. ewentualnei czysty dysk gdzie mialbys tylko metina i kilka programow.

Opublikowano

prosta sprawa kolega wlacza 1 fb na 3 metki tak oczywiscie przypuszczam . Ale jest jedna wada nie orginalnych hackow np. Multihack 8 dziala na 1 konczie jak sie wlaczy 2 metka z multihackiem 8 to sie scina ten 1 metek a 2 nie wlacza sie wyskakuje blad z "niewysylaj" a przyslipeszyc kompa mozesz w taki sposob uzyj antywirusa platnego jesli to kaspersky lub panda to on zmula kompa polecam osobiscie nod32 ten program jest napisany w c++ i przez co nie obciaza systemu kompatybilny ze wszystkimi windowsami . Po programie anty wirusowym powinienes sciagnac program ktory przyspiesza komputer usuwa zbedne pliki ktora wlaczja sie bez celu i zawalaja tylko ram , nastepnie mialem problem bo komp sie zcinal kiedy cos probowlaem zrobic po nocce gdy dolozylem ramu mam teraz 4gb smiga 0 problemu komp wytrzymuje nawet 48h

Opublikowano

nie koledzy, to nie jest reguła że na 1 koncie tlyko an 1 sa zawsze malze tlyko chodzi o to ze zawsze 1 konto najlepiej lowi, wyroznia sie... Bo pozostale postacie stoja i zmieniaja przynete po kilka razy nie zarzucajac wedki do wody. czyli nic nie robia tlyko zjadaja przynety.;p moim zdaniem to wina procesora bo ne ogarnia 3 kont to świruje ;pp

Opublikowano

Możliwe że źle są skonfigurowane.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

to jak dobrze skonfigurować ?

Opublikowano

dobra up jak masz coś takiego napisać to lepiej wcale nie pisz bo tylko posty nabijasz.. a jak noobki pytaja sie ciagle czy dziala jakis fb na polaku?? a mnie sie czepiasz o takie cos? wez ogar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...