Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja poje*ana nagrywarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka. Mam nagrywarkę model: lolololnagrywarka.png

Kupiłem sobie COD4 MW2 i poprostu nie czyta mi nagrywarka Dysku 2. I od ostatniego czasu płyty DVD czyta tylko te nagrane. Jak to naprawić?

Opublikowano

używałeś jakiegoś programu np działało ci ale coś się psuło albo nie czytało za dobrze i jakiś programik odpaliłeś ? bo czasami jak wmontujesz napęd to później kaplica

NJxbd4x.png

Opublikowano

używałeś jakiegoś programu np działało ci ale coś się psuło albo nie czytało za dobrze i jakiś programik odpaliłeś ? bo czasami jak wmontujesz napęd to później kaplica

Nic nie robiłem.

Opublikowano

A inne płyty normalnie ci czyta ? Te nie nagrane tylko ORYGINALNE ? Wiem , ze COD MW2 nie działa , ale jakies inne tez nie dzialaja ?

Obecnie nagrywarki maja smieszne ceny wiec wymiana nie bylaby zbyt kosztowna ;). Albo LASER zakurzyl ci sie . Musialbys przeczyscic laser :). Czasem tak bywa , ze jak laser sie zakurzy to potem nie czyta oryginalnych plytek.

jqeuR.png

Opublikowano

No to ewidentnie wina lasera ;). Kurz mu utrudnia czytanie.

Najlepiej i najbezpieczniej kupic plyte czyszczaca. Jest dostepna w sklepach z artykulami RTV i AGD . Wkladasz taka plytke i dajesz czas nagrywarce ;). Sama wyczysci i powinno wszystko wrocic do normy.

Ew. wziac paleczke do czyszczenia uszu i wysunac tackę i poczyscic ostroznie by nie naruszyc tych gumek co wciagaja tacke ;).

jqeuR.png