Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zakupić PSP takie do 300 zł z internetu, ale nie znam się na tych modelach. Co moglibyście mmi polecić, doradzić w sprawie kupna, żebym nie kupił jakiegoś gówna.

Pozdrawiam.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Możliwości jest dużo. 1K potocznie zwane fatem. Jest ono nie zniszczalne. 2k czyli slimek. Nie wiele różni się od fata. Można go odbrickować oprócz TA-88v3 (płyta główna) którą da się odbrickować lecz inną pandorą. 3k czyli również slimek. Da go się przerobić jak każde. Jednakże nie da się go odbrickować. GO! zwany gołek. Jest to slider ma bloetotha i niczym się nie różni oprócz wbudowanej pamięci 16 GB, tym że nie można wyjąć bateri, u sliderem. Powiedz do czego ma ci głównie służyć. Przeróbki, gier neta filmów itp. Napisz więcej a bardziej pomogę

Opublikowano

Chciałbym żeby to PSP służyło mi do gier i filmów i neta i żebym mógł grać na "piratach"

Co to znaczy odbrickować ?

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie czy na Tym PSP będą chodziły mi nowsze gry które dopiero wyszły i czy opłaca się wgl. brać? Czy może zainwestować w nowszą wersje 3004 ale to musiałbym jeszcze w wakacje popracować. Mógłbyś mi jaśniej opisać różnicę między tymi modelami, z góry dziękuję Oczywiście + dla ciebie za pomoc.

Pozdrawiam.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Tak gry najnowsze będą chodzić. Jak bardzo ci zależy mogę podać jakieś linki do 3000. A więc 3k różni się od 2k tym że ma Mikrofon i mocniejszą anteną wifi wyglądem i tym że jest troszkę chudsza. Jednakże 2k nie jest złe. To również fajne psp. 3k jak 2k można podłączyć do TV i grać np w gry na 42calowym tv :D. Proszę tutaj 3004 http://allegro.pl/psp-3004-najnowsza-8gb-kab-tv-usb-gra-gwarancja-i1754313556.html

Opublikowano

Hmmm Trochę przy droga, narazie nie mam tyle pieniędzy, ale kolega może Mi załatwić za bardzo Tanio PSP i jeszczę jedno pytanie. Podejrzewam, że dostanę to PSP bez okablowania i jak nazywa się ten kabel co podłączamy do tv., sory za tak beznadziejne pytania, ale ja jestem zielony w tych sprawach.

Dziękuje i Pozdrawiam.

PS. Oczywiście + dla Ciebie.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Ten kabel nazywa się USB -.-

A jak gry są nowsze i nie chcą chodzić to zawierają aktualizacje.

TAK

Kablem USB podlaczamy psp do telewizora.

BRAWO DLA KOLEGI!

Kabel sie zwie component...

Ja 2 lata temu nabylem psp go, mam pare oryginalow, ale jak wyszla przerobka, to tylko na tym ciagne.

Nowke za 5 stowek w eRTVAGD widzialem....

Fajna konsolka, troche nie wygodne LB/RB (left button right button)

Ale daje rade. :-)

logo_black3.png