Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dobry zestaw? ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi Się podoba ^^

ŁAdne kostki 8GB za 269,00 zł to nie tak dużo ^^

A i ps... Linki dajemy w code

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

@ UP

Radek 6950 i kolega ma placic wysokie rachunki za prad ? Nawet wtedy jak nie bedzie grac ?

To jest ukryta treść, proszę

To nie pierwszy artykuł , ktory mowi o pradozernosci tych radkow ;). Gratuluje epic faila pseudo- znawco.

Co do GTX 560 to jest niezły wybór, ale nadal lepsza jest GTX 460 1gb DDR5 i nieco tansza :).

@ TOPIC

Karte zmien na GTX 460 1GB DDR5 ;) i bedzie gitara.

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

2xUP a czy on mówił że ma być oszczędny? Jakoś nie widze. Jak coś ma być dobre to wpierdala prąd tak jak ja bigos. <_<

Och nie rachunek za prąd wzrosł o 99 groszy! Straszne muszę zmienić kartę na eko. Zamierzam ją zakupić bo jest zajebista. Z reguły wszystko co dobre coś dużo ciągnie

Edytowane przez Kunnorinno
Opublikowano
Jak coś ma być dobre to wpierdala prąd tak jak ja bigos.

Na chuj mu taka karta, której i tak w pełni nie wykorzysta, a ma do tego jeszcze żreć prąd jak nie pracuje? Lepiej kupić taką, która jest oszczędniejsza i równie dobrze jak ta, będzie sobie radziła w każdej grze...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak to dupy, to jaką kupić?

Nigdy radeona. To tylko karta graficzna. Nvidia to cała "technologia". geforce gtx 580, 595, 560 ti

RAsfepN.png
Opublikowano

@Osama niby dlaczego ma nie kupować radka?Co masz do tych kart graficznych?

Słabsze od kart nvidi do tego to tylko karty. Nvidia to cała technologia. CUDA itp.

RAsfepN.png
Opublikowano (edytowane)

Słabsze od kart nvidi do tego to tylko karty. Nvidia to cała technologia. CUDA itp.

Jenak radek pokonał nvidie w 3DMark 2011...

o 23 punkty ^_^

GTX 570 to dobry wybór?

czy jednak 560 ti?

Edytowane przez MrOMGWTF12
appletag.png
Opublikowano

UPx4 kurwa nie 6850 tylko 6970 :rolleyes: A pan zuo mówi że jest zła bo dużo ciągnie.

Kurwa zanim zaczniesz zgrywac pierdolonego pseudo speca to moze doedukuj sie i poczytaj nt. tych kart . Bo to co tu uprawiasz to po prostu brak słów.

Logiczne jest, ze wiekszosc uzytkownikow tutaj jest w wieku SZKOLNYM a wiec nie zarabia na oplacanie rachunkow. No to kurwa tak ciezko bylo domyslic sie, ze taka karta zjadajaca prad sprawi, ze jego rodzice beda czepiac sie o wieksze rachunki za prad ? No sorry, ale nie kazdy ma na koncie miliony $$$$ by miec w dupie zuzycie pradu.

Po chuj wydawac dodatkowa kase na super karte jak mozna miec podobną kartę z niewiele gorsza wydajnoscia i mniejszym zuzyciem pradu ?

Widac , ze ty nigdy nie miales solidnej karty graficznej. Ja sam miałem Gigabyte 9600GT 1GB DDR3 i jadła mi duzo pradu nawet jak przegladalem internet czy wykonywalem pracę . Pozbylem sie jej czym predzej i od tamtej pory popieram tylko te NORMALNE karty. Czemu mi ma zjadac duzo pradu gdy nie wykorzystuje jej w pelni ? :/ .

@ iRokuShou i Cheatek

Dałem Wam plusy za madre wypowiedzi ;) .

@ OSAMA

Wez sie doedukuj ws. technologii kart ATI Radeon bo jestes zacofany niczym czlowiek z epoki kamienia łupanego. ATI tez posiada dobre technologie m.in Havoc itd.

@ TOPIC

GTX 460 1gb DDR5 bedzie najlepszym wyborem albo radek 6950 . W kazdym razie nie szukaj karty co zjada w pizdu pradu...

jqeuR.png