Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Postanowiłem założyć serwer. Zakładam normalnie napisałem /start no i się załadowało i pisze 5 razy networking is unrechable. Ale i tak nie mogę połączyć się z navicatem a gdy włączam metina pisze błąd podczas łączenia z serwerem proszę o pomoc rozdaje +

Opublikowano

Elo. Postanowiłem założyć serwer. Zakładam normalnie napisałem /start no i się załadowało i pisze 5 razy networking is unrechable. Ale i tak nie mogę połączyć się z navicatem a gdy włączam metina pisze błąd podczas łączenia z serwerem proszę o pomoc rozdaje +

Miałem ten sam problem ponieważ wgrałem gotowce i musiałem od nowa serw i działało

Opublikowano

Ja robie na cliencie 2010 podaje ip z końcówkom 100 ale gdy patrze w Virtual Machine w sysinstall 2 raz żeby sprawdzić IP z końcówką .100 nie ma tam kasuje się, Power jak możesz to daj mi jakiś poradnik jak od początku robić

Opublikowano

Refresh się robi co 24h, więc uważaj , żeby Ci modek nie dał warna.

W Wirtualnej Maszynie zawsze po ponownym włączeniu sysinstall będziesz musiał od nowa uzupełniać te tabelki tam.

hmm. A przełączyłeś w "Networking" na "hamachi" ?

Opublikowano (edytowane)

Robię serwa na VPN ale to chyba nie ma dużej różnicy. A jak przełączać ?? Bo za bardzo nie wiem o co chodzi jestem zielony :( Ale moge zrobić na hamachi

Edytowane przez Terminatorexx
Opublikowano

jak stawiasz serwer na vpc czy vbox to klikasz na swoj serwer dajesz ustawienia networting i tam jak masz siec to dajesz easyvpn chyba tak powinno byc

zbieram +++++

Opublikowano

Tak wiem zrobiłem to już na początku. Mam pytanie co zrobić w folderze clienta żeby serwer działał tam bo ja wpisałem do pliku tekstowego o nazwie mc swoje ip VPN. Czy potrzeba zrobić coś jeszcze ?? Proszę pomóżcie

Opublikowano

Najlepiej rozpakuj root i tam zmien ip w serwerinfo.py

A jak nie umisz pisz na pw pomoge Ci