Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomoże mi ktoś przy misji Shadow I Final Destiation ? Chodzi mi oto żeby ktoś napisał mi co mam robić przy misji . Z Shadow wiem ze musze iść za nim ale on biega szybciej odemnie i nie daje rady ;/ . A z Final Destination to nie wiem co mam robić nagle robi się czerwony punkt i nie mozna nigdzie wejsc ani nic...

Opublikowano

W misji Shadow masz go śledzić, czyli nie dać się zobaczyć... Jak będziesz go śledził, to wtedy nie będzie biegł. Potem idziesz na górę w tym budynku, rozwalasz drzwi, 2 heady i po sprawie. Mission complete ;)

A jeśli on zacznie biec, to i tak DA się go dogonić. Nie ma możliwości, że ktoś biega szybciej. Może po prostu nie pamiętałeś o tym, że jak klikasz szybko spacje, to biegniesz szybciej. Jak ją po prostu trzymasz to biegniesz wolniej. (Jak grasz na PS3 to spacja - X ;) )

W final destination...

Na początku też miałem z tą misją problemy ;)

Jak już dojedziesz na miejsce to wchodzisz po schodach na górę. Jest tam 2 ziomsów. Po cut-scence ciśniesz heada kolesiowi co do Ciebie strzela i biegniesz za tym co ucieka (przez tory). Uważaj, żeby pociąg Cię nie potrącił i nie zajechał Ci drogi. Potem zbiegasz po schodach na dól. Gość co ucieka wsiada do szybkiego auta, więc dobrze by było jak byś na miejsce podjechał jakimś szybszym autem, jak nie potrafisz dobrze jeździć. No i wracając do schodzenia po schodach... Gość wsiada do auta i zaczyna uciekać. Szybko wejdź do jakiegoś auta i jedź za nim. Nie pamiętam dokładnie czy trzeba go rozwalić, czy tylko za nim jechać, ale śmiało. Strzelaj ;)

Jak byś miał jakieś problemy to pisz PW ;)

GTA 4 przeszedłem 3 razy (raz na 100%). Na PS3 mam prawie wszystkie trofea (2 mi brakuje).

Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...