Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod captchy

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Po poprawnym wpisaniu wyskoczył link: http://pl3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?loginError=17

Konto mam na PL3 dlatego wszystko jest na PL3

Kawałek ReloadTokena zamazany i id zmienione :P

Łe captcha się wczytywać nie chce :<

Edytowane przez Mar. Quake
Opublikowano (edytowane)

@up a pośmiać się nie można z Ciebie.... takie głupoty piszesz... to jest temat dla tych którzy mają pojęcie co to jest kod źródłowy....

@topic szkoda że nie mam konta zbanowanego na nowym systemie... próbowałem odbanować sobie konto zbanowane jeszcze w tamtym roku (loginerror99)... ale gdzieś miałem jeszcze chyba konto zbanowane na nowym systemie... na starym było inaczej blokowane jak pamiętam...

@EDIT: pierwszy sposób nie działa, próbujemy drugi :)

Edytowane przez Madry12
Opublikowano (edytowane)

Ponieważ przeglądarka wysyła żądanie do pliku captcha.php z prośbą o utworzenie obrazu. A tak ręcznie nie da rady. Chyba żeby pobawić się pakietami. Chociaż mam jeszcze jeden pomysł. Potrzebne by było drugie konto z pierwszym ostrzeżeniem. Można by było wpisać kod (w pierwszym koncie) taki jaki jest do drugiego a w źródło wstawić value=xxxxx z drugiego oraz id pierwszego konta. Moze by zadziałało. Wie ktoś jak szybko zarobić ostrzeżenie? Już próbowałem dwa sposobami. W rękawie mam jeszcze parę sposobów (które wpadną mi do głowy). Musze skombinować sobie konto z ostrzeżeniem i nie przepisanym kodem Captcha.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Ok i mam ostatnie pytanie jeśli na 1 koncie boce,moge grac na 2? ( chodzi o to czy dostane bana na 1 koncie czyli na tym na ktorym uzywalem bota czy na 2 kontach ? )

Sorry ze tu pisze,duzo osob tu siedzi wiec ... prosze szybko o odp bo invazja jest i niewiem co robic ...

Opublikowano

Ponieważ przeglądarka wysyła żądanie do pliku captcha.php z prośbą o utworzenie obrazu. A tak ręcznie nie da rady. Chyba żeby pobawić się pakietami. Chociaż mam jeszcze jeden pomysł. Potrzebne by było drugie konto z pierwszym ostrzeżeniem. Można by było wpisać kod (w pierwszym koncie) taki jaki jest do drugiego a w źródło wstawić value=xxxxx z drugiego oraz id pierwszego konta. Moze by zadziałało. Wie ktoś jak szybko zarobić ostrzeżenie? Już próbowałem dwa sposobami. W rękawie mam jeszcze parę sposobów (które wpadną mi do głowy). Musze skombinować sobie konto z ostrzeżeniem i nie przepisanym kodem Captcha.

to wez sobie biobota 2.1.0 czy jakiegos tam i juz :D a jak chcesz to ja mam z osztrezeniem :P

Opublikowano

to wez sobie biobota 2.1.0 czy jakiegos tam i juz :D a jak chcesz to ja mam z osztrezeniem :P

ale masz konto z ostrzeżeniem takie nie potrzebne?

A jak nie to znajde starego działające bota, co najwyżej poczekam parę dni... ja mam akurat tak że mi się bardzo cięzko trafiają bany...

Opublikowano

ale masz konto z ostrzeżeniem takie nie potrzebne?

A jak nie to znajde starego działające bota, co najwyżej poczekam parę dni... ja mam akurat tak że mi się bardzo cięzko trafiają bany...

napisz na gg 12429782