Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o moim komputerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szcerze?? Dostałeś go pewnie 2 lata temu? Dla mnie to już gówno się robi. Karta prechistoria procek tak samo. Może jak byś quada miał to nie był by już trupem. Ocena 3/10

Opublikowano

Szcerze?? Dostałeś go pewnie 2 lata temu? Dla mnie to już gówno się robi. Karta prechistoria procek tak samo. Może jak byś quada miał to nie był by już trupem. Ocena 3/10

Dziwie się czemu tak slabo i on ma 3 lata lecz czesci dkupiane i chodzi mi kazda gra o ktorej napsizesz ;/

:P

Opublikowano

No tak bo zaiste grasz w CoD Jakiegoś nfs`a i gta 4 zaiste. Ale pewnego dnia zaczniesz walić w ten komp i będziesz krzyczał " Ty durny ch*ju włącz tą pier*oloną GTA 5. No zaje-ku*wa-biście. " I tak dalej i tak dalej. Za około rok jak nic z nim nie zrobisz.

Opublikowano

No tak bo zaiste grasz w CoD Jakiegoś nfs`a i gta 4 zaiste. Ale pewnego dnia zaczniesz walić w ten komp i będziesz krzyczał " Ty durny ch*ju włącz tą pier*oloną GTA 5. No zaje-ku*wa-biście. " I tak dalej i tak dalej. Za około rok jak nic z nim nie zrobisz.

Być może nie,wiem że już swoje ma ale na razie zaj3biscie :P a czy moge coś do niego dokupić czy już nawet nie potrzeba i czy na nowy komputer zbierac?

Opublikowano

2xUP Never4Ever na allegro. NIE KUPUJ TAM.Wydymają cię. Mała wydajność zaraz coś się spali. Części no name itp. Zajrzyj do tematu Cheatka i zamów kompa na techplanet.pl złożą ci go tam za 1 zł

Opublikowano

jebane gówno xD

nawet sam mam lepszy <zdziwiony^^>

Dobry komentarz na dwunastolatka -,-

2xUP Never4Ever na allegro. NIE KUPUJ TAM.Wydymają cię. Mała wydajność zaraz coś się spali. Części no name itp. Zajrzyj do tematu Cheatka i zamów kompa na techplanet.pl złożą ci go tam za 1 zł

Ok dzięki coś spróbuje zrobic ;p

Opublikowano

Powiedz a ile masz kasy do wydania na kompa?. Moim zdaniem lepiej jeszcze nie kupuj bo np za 3 miechy za tę samą cenę/ taniej kupisz lepsze części. Narazie pociągniesz na tym.

Opublikowano

@up

Co wy macie do 12 latków ? zgadzam się z kunnorinno

A co sądzicie o moim komputerze? w sygnie macie

( zasilacz chieftec chyba 450v ( lub 400 zastanawiam sie czy wrzucić mu 550 )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

@up

Co wy macie do 12 latków ? zgadzam się z kunnorinno

A co sądzicie o moim komputerze? w sygnie macie

( zasilacz chieftec chyba 450v ( lub 400 zastanawiam sie czy wrzucić mu 550 )

Chujowy zasilacz.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

FoxRox też nie mam pojęcia czemu się 12 latków czepiają. No może chodzi o tych noobów z metina i tibi daj itema daj daj daj. Komp spoko. Dałeś za niego 2,5 patola ? Mogłeś trochę zaoszczędzić i wziąć tylko 4 GB ramu (na takim więcej nie potrzeba) Dysk też mogłeś wziąść 500 GB ale jak chcesz. Całkiem całkiem. Pograsz nań. Jak będziesz miał zamiar OC robić to zmień wtedy zasilacz.

Swinqiel zobacz że to nie jest platworma intela z prądożerczą kartąą. 450 wystarczy.

Opublikowano

Powiedz a ile masz kasy do wydania na kompa?. Moim zdaniem lepiej jeszcze nie kupuj bo np za 3 miechy za tę samą cenę/ taniej kupisz lepsze części. Narazie pociągniesz na tym.

1.500 :P

Opublikowano

Wiem ale jak chcesz to kup teraz. Najlepiej w sklepie który wymieniłem. Tanie solidne części z gwarą i opcja złożenia kompa za 1 zł.

Opublikowano

powiem tyle: Pokusa najpierw wyprowadzi cie do lasu, potem cie zgubi i pozostawi na pastwę losu.

za 1,500 nie złożysz super kompa, dozbieraj i wtedy szukaj najlepszego, a jeśli nie możesz dozbierać, posłuchaj rady pana Kunnorinno :) ( czyli poczekaj )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...