Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Zalogowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników zgromadzonych na forum MPC,ale mniejsza o to przejde odrazu do żeczy.

Mam problem z grą World of Warcraft a mianowicie z Zalogowaniem się do Gry.Po zrobieniu wszystkich istostych żeczy czyli zainstalowaniu World of warcraft,The burning Crusade oraz Wrath of the lich king

Ściągnięciu 21 Pachy do wersji 3.3.5a (enUS).

Zarejestrowaniu się na prywatnym serverze czyli;"Sunwell" oraz zmienieniu zawartości pliku:"Realmlist" na realmlist tego prywatnego servera.Wszystkie żeczy zostały zrobione jak należy.

I wracając do problemu przy włączeniu World of Warcraft przez "WoW.exe",znajduje się przy panelu "Logowania i kiedy wpisze swoje dane czyli:"Batle.net account" oraz "Password" i odpalce aby mi się zalogowało do World of Warcraft ot pisze że mi jest potrzebny jeszcze jeden Patch.tylko ja się pytam:"Po co?".

Skoro po przeczytaniu poradników internetowych i zrobieniu wszystkiego jak należy pojawia mi się taki problem to ja już sam niewiem,może zrobiłem coś żle.I gdy chce ściągnąc tego ostatniego Patcha to aktualizuje mi się do wersji 4.0.0 :(.

Bardzo poprosiłbym o pomoc ludzi na tym forum którzy są życzliwi i pomogą mi wrócić do świata World of Warcraft.Kiedyś gre mi przegrał kolega mósiałem się tylko zarejestrować i już wszystko chodziło jak należy i teraz postanowiłem że ja sobie ściągne i już teraz przy tym logowaniu zaczęły się schody:(.

Bardzo prośiłbym o jak najszybszą zwięzłą pomoc.Będe bardzo wdzięczny,pozdrawiam :).

Oczywiście gra jest w Angielskiej wersji językowej jak patche czyli enUS.Prośiłbym o szybką i żetelną pomoc bo sam niewiem który raz już reinsatluje gre :/.

Edytowane przez Tghronah
Opublikowano

@up wyjdz.

Podaj mi wersję którą masz ( zrób screen ekranu logowania) i powiedz mi czy instalowałeś bezpośrednio i jakie dodatki, czyt. tbc, wotlk.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.