Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja pierdole. Słów brak. Tak jak w nazwie tematu -.- Dziś podczas meczu musiałam iść do babci z rodzicami. Lubię ją odwiedzać to ją bardzo cieszy, ale mniejsza z tym. Przed meczem nic nie było wiadomo, że będę musiała go dlatego przerwać. No chyba nie powiem,że muszę dokończyć mecz. Komp jest dla mnie na drugim planie ja nie noł lajf jakiś. Druga sprawa, to to że muszę co jakiś czas wychodzić z psem. Jest szczeniakiem więc musi się często załatwiać. Nie dopuszcze do tego żeby się męczył i wgle ;p Więc moje pytanie brzmi... Jak do nich napisać? Po jakim czasie napiszą? I jeśli chcesz to powiedz czy tobie też to przeszkadza... nie lubię być sama :D

Opublikowano

No cóż, trudno się mówi. Jeżeli coś wypada w ostatniej chwili nic z tym nie można zrobić. Jeżeli dali Ci bana możesz pisać do supportu ([email protected]) maila i wyjaśnić całą sytuację.

Sam do tego mam mieszane uczucia bo na normalu jakoś mnie to mało obchodzi, ale na rankedzie trochę szkoda.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Sorry ale sama napisałaś że nie jesteś no lifem, wiec nie będzie to dla ciebie problem żeby grać rzadziej.

Jak masz naprawdę wolny dzień lub po prostu poproś rodziców żeby raz wyszli z psem bo chcesz zagrać.

Gwarantuje ci ze jak nie będziesz grała cały dzień tylko czasami to bez problemu się zgodzą.

To naprawdę wkurza jak wygrane gry padają bo ktoś wychodzi. Jak to jest problem dla ciebie to nie pasuje mi trochę to że komputer nie jest najważniejszy/ nie jestem no lifem.

Tyle moich rad ale róbta co chceta :P .

Ps. Jeśli chodzi o to że tylko raz ci się tak zdarzyło to no problem pisz do supportu ;P .

Edytowane przez SanguiS
Opublikowano

Po 1. Odrazu powiedz, ze nie jestes laska bo nikt Ci nie uwierzy.

Po 2. Jesli masz gdzies wyjsc, wyjsc z gry. To napisz na /all, ze musisz isc itp itd. Bo pomysla, ze to rage quit.

Po 3. Ban na 24h Cie nie zbawi skoro nie jestes noł lajfem.

Opublikowano

No ja pierdole. Słów brak. Tak jak w nazwie tematu -.- Dziś podczas meczu musiałam iść do babci z rodzicami. Lubię ją odwiedzać to ją bardzo cieszy, ale mniejsza z tym. Przed meczem nic nie było wiadomo, że będę musiała go dlatego przerwać. No chyba nie powiem,że muszę dokończyć mecz. Komp jest dla mnie na drugim planie ja nie noł lajf jakiś. Druga sprawa, to to że muszę co jakiś czas wychodzić z psem. Jest szczeniakiem więc musi się często załatwiać. Nie dopuszcze do tego żeby się męczył i wgle ;p Więc moje pytanie brzmi... Jak do nich napisać? Po jakim czasie napiszą? I jeśli chcesz to powiedz czy tobie też to przeszkadza... nie lubię być sama :D

Przez to, ze wychodzisz z gry, wielu graczy traci nerwy, że jakiś noobek wyszedł z gry. Nie powinnaś grać w tą grę, jeżeli dostałaś bana to musiałaś wyjść parę razy. Moim zdaniem ban za takie coś jest naprawdę sprawiedliwy!!! Jeżeli ta gra nie jest na pierwszym miejscu dla ciebie to nie graj w nią, bo przez takich jak ty wielu graczy cierpi, powinnaś dostać perma. ;)

Arcymistrz
Opublikowano

No traci jak ci wyjdą

Mi najczęściej wychodzą 2 osoby jak gram 5vs5 jestem wtedy wkurwiony !!!! xD

Ja też tak mam poleciał za to ban na tydzień no ale co zrobisz ;./

Zawsze jak zaczynam grać mówię do mamy że mnie nie ma . xD

I jakoś wychodzi mi to :PP

Opublikowano (edytowane)

Po 1. Odrazu powiedz, ze nie jestes laska bo nikt Ci nie uwierzy.

Po 2. Jesli masz gdzies wyjsc, wyjsc z gry. To napisz na /all, ze musisz isc itp itd. Bo pomysla, ze to rage quit.

Po 3. Ban na 24h Cie nie zbawi skoro nie jestes noł lajfem.

Aha. No spoko. Rozumiem, że na tym forum nie mogą się rejestrować kobiety ;) Chciałeś się dowartościować? Chyba tak z tym samym się spotkałam w każdym mmporg w jakie grałam... cóż

Dziękuje za rady ;d Leci po plusie

Edytowane przez TaKlaudia
Opublikowano

Jeżeli jesteś usatysfakcjonowana to zamykam.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...