Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Gra na modzie na nowym IP p-serva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo . ! To będzie krótki tutorial ale mam nadzieje że pomocny , może się przydać w zmienianiu średnich , um etc .

A więc:

1. Pobieramy GetServerInfo : GetServerInfo

2. Pobieramy najnowszy mod kamera : KMRmod

3. Instalujemy moda do metina 2008 PL lub 2010 PL

4. Musimy mieć clienta servera na którym chcemy mod'ować , jeśli go nie mamy pobieramy go . ( nie powinno sprawiać wielkiego problemu )

5. Jeśli mamy już clienta to wypakowujemy do niego całą zawartość paczki GetServerInfo .

6. Odpalamy clienta . Wyskoczy wiadomość że IP servera i porty powinny być w pliku serverinfo.txt w głównym folderze clienta .

7. Odnajdujemy ten plik i otwieramy go . Powinne nam się wyświetlić IP i wszystkie porty potrzebne do podłączenia się do serwera .

8. Teraz otwieramy folder gdzie wcześniej zainstalowaliśmy mod'a , odpalamy plik o nazwie ConnectHelper , niżej w pasku wyboru ConnectHelper'a

klikamy w ServerInfo .

9. Otworzy nam się edytor serverinfo.py z mod'a Kamera1337 , w pasku wyboru serverów odnajdujemy nasz server , przykładowo Xenoxmt2 .

10. Otwieramy go 2-krotnym kliknięciem myszy ( chyba że ktoś ma myszkę 1-dnoprzyciskową ) :) .

11. Teraz włączamy ponownie plik serverinfo.txt który wygenerował GetServerInfo i przepisujemy wszystkie wartości we właściwe pola , tzn. IP servera wpisujemy w pole IP w Channels także zmieniamy IP na to samo z tym że musimy także zmienic porty czyli wpisać porty z serverinfo.txt do pól poniżej IP danego Channelu B) . Tyle z mojej strony , mam nadzieje że ten tutek komuś pomoże . Licze na +'siki B)

Zbieram +

Opublikowano

A jak mam myszkę jednoprzyciskową to co ? Bo nie napisałeś :(

Zapomniałem : to wtedy klikasz 1 raz xD

Zbieram +

Opublikowano

Super swietnie pięknie.

Daj jakieś kolorki jeszcze :D

Działa na Cavalos ,

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.