Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam wyłaczyc przy starcie komputera.. star: musze za kazdym razem nacisnąć .. F1-./- da sie to zrobic..?

drugie pytanie..

jak sformatowac obydwa dyski..-.- zawsze formatowałem po ekranie poczatkowwym.. ale ten F1 wlasnie mnie wkurwa i nie da sie przeskoczyc do formatowania.. chce tzn sformatować wszystko i zainstalować na nowo windowsa-.- bo aktualnie mam 2 wgrane na 2 dyski;/

proszeo pomoc dzieki

i sorki za takie głupie pytania ale naprawde idk-.-

gate.png

Opublikowano

widze kazdy niewie.. te forum chyba jest o pisaniu postów oceny jakie jakie uwagi itd,..,-.- a zadem bladego pojecia o kompach niema..-.- szkoda. gadac o pomocy-.- cu

gate.png

Opublikowano

dobra, cu i nie wracaj..

nikt nie pomaga ? bo nikt nie rozumie ciebie

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano

zawsze pisze po angielsku w czym jest problem i dlaczego trzeba wciskac F1, i nie obrazaj wszystkich bo tylko niektorzy pisza o tych ocenach itp, moze ostatnio bawiles sie w podkrecanie procka i za bardzo podniosles FSB. Pamietaj ze nie jestesmy jasnowidzami.

@DOWN

Tego to ja nie wiem, bym musial to miec przed soba zeby zrobic :D Napisz na jakims komputerowym forum :P

Ale mysle ze wystarczy wejsc w biosa, tzn kiedy pize Ci zebys wcisnol F1 to nie wciskaj F1 tylko wejdz w BIOSA (przycisk delete lub F2)

Ustaw botowanie ze stacji dyskow i wybierz "exit and save changes" czyli zeby zapisac :P i wtedy normalnie wkladasz plyte windowsa i formatujesz, a po tym jak wejdziesz do biosa to ten komunikat z F1 powinien zniknac.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
dobra, cu i nie wracaj..

nikt nie pomaga ? bo nikt nie rozumie ciebie

dziekco nigdy nie przestaniesz spamic-.-??

@UP Nuclear:

a da sie to coś usunąć??

i jak sformatować dyski-.-.. jak po tym bledzie gdy wciskam f1 pozniej sie nei da przekierowac do stany formatowania;/??

gate.png

Opublikowano
dziekco nigdy nie przestaniesz spamic-.-??

@UP Nuclear:

a da sie to coś usunąć??

i jak sformatować dyski-.-.. jak po tym bledzie gdy wciskam f1 pozniej sie nei da przekierowac do stany formatowania;/??

zresetuj ustawienia w biosie i bd chwile sie wczytywac to wystarczy zeby nacisnac obojetnie jaki klawisz;]

Jeb** tych co w oczy przyjaciele , a za plecami Skurwiele!

JP! 100%

Opublikowano

Jakiego masz Windowsa od tego zacznijmy? ;o ... I są specjalne fora komputerowe wystarczy google, napiszesz temat i za 1min dostaniesz odp. najlepiej udawaj jakąś Pannę, która pojęcia nie ma o komputerach, odp. na wszystko. Jako, że nie można tu Reflinków podawać to powiem Ci, że dobra strona zawiera w sobie nazwę DobreProgramy. GoooGle IT!!~~

Opublikowano

@UP

Ale co ma windows do biosa ? :D mu sie to pojawia od razu na poczatku kiedy wlaczy kompa, w tym momencie co sie do biosa wchodzi.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

w biosie ustawiasz parametry.. a tam było przy disc cd. not load.. a musi byc load.. i wtedy czeka.. dlatego nie umiał odpalic..

@UP:

może Zorganizujemy i pomożemy mu też w tym błedzie uprot.dll " tym co opisywał ostatnio.. znam sie dobrze na kompach.. chociaz wiem co myslicie tu o new.. chociaz kiedys tu byłem.. ale taka organizacji nikomu nie zaszkodzi..?

Jeb** tych co w oczy przyjaciele , a za plecami Skurwiele!

JP! 100%