Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mój kumpel planuje zainstalować sobie cheaty na goldy są pewne takie cheaty że dostaje się np. 1000G ON CHCE zrobić tak, że zrobiłby new postać i na nią ściągnął kasę, a potem całe 1000G wrzuciłby na swoje stare konto 35 lv... Czy grozi to banem jeśli z jednego konta (bo konta są oddzielne od tych postaci) wyśle kasę na drugie? Bo on nie chce ryzykować zbanowanie swojego 35 lv'a. A mu bardzo zależy bo am słabe eq i mało kasy... nie stac go nawet na broń +12

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Chłopie jakoś na YT jest pełno tego typu filmików... Wczoraj widziałem takich chyba z 50 -.-

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak czity na kasę...

Wartość kasy jest po stronie serwera

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Chłopie jakoś na YT jest pełno tego typu filmików... Wczoraj widziałem takich chyba z 50 -.-

Świetnie ja też widziałem z 50 takich i padłem ze śmiechu z tych filmików i z ludzi którzy myślą że takie coś działa

Więc Sprawdź wszystkie znawco gold hacków i napisz czy komputer nadaje się do użytku albo czy znowu Cie okradziono

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiśnia nie wiem czy mam się smiać czy płakac haha.

Niema zadnego cheat na goldy lol.

A mi z Ciebie.

@Off-Topic

Ludzie, japier*dole zaraz się wyśmiewać musicie ?

Tak ciężko raz, a bardziej inteligentnie napisać post ?

To doje*aliście.

Nie mogłem się powstrzymać, bo tacy ludzie to nawet nie powiem.

Przepraszam...

@Topic

Niech najlepiej nic nie robi. Niech nawet cheata do ręki nie bierze.

Ja tak robiłem i żałuje.

80zł kur*a przejebałem, ale jak chce, to go nie zmuszaj, straci konto będzie płakać.

I owego Gold Hack ew.Gold Maker'a nie ma i nigdy nie będzie.

@Down

Przypierdoliłbym Ci teraz prosto w ryj.

Ogarniasz to, że KAŻDY kiedyś zaczyna ?

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Bunz, Jugens ma racje może i go wyśmiejemy ale w tedy też napiszemy że to tylko oszustwa i może stracić konto lub zawirusować kompa, w ten sposób oszczędzimy takiej osobie utraty danych lub czegos groźniejszego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...