Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ło jejciu ..

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uuu to ja miałem tylko ostrzeżenie za Secure Bota,ile czasu miałeś konto bo ja mam nowe i jeżdzę na chwilę obecną na Biobocie :rolleyes:

Dobrze że dałeś mi znać bo ja też chciałem kupować lickę do Kbota. :(

Opublikowano

Teraz kbot wyłączony bo robią aktualizacje żeby był niewykrywalny nadal, jak na sile chciales bocic to Twoja sprawa.

Bot u mnie latał ostatnio 4 dni temu na skrzynki, dzisiaj i wczoraj tylko ibot na gg -.-

Jak wpiszecie w miejsce AJDIUSERA czyjeś ID możecie sprawdzić czy ma banana :P

Opublikowano

Bot u mnie latał ostatnio 4 dni temu na skrzynki, dzisiaj i wczoraj tylko ibot na gg -.-

Jak wpiszecie w miejsce AJDIUSERA czyjeś ID możecie sprawdzić czy ma banana :P

No i właśnie ibot jest przyczyną bana, nie kbot więc nie gadaj głupot, kbot to najelpszy bot, polecam go każdemu!

Opublikowano

Ja tak samo. Ani za kbota, ani za biobota. 2 konta na biobocie, 2 konta na kbocie. Nic. I dzisiaj jeszcze konta na bocie latały.

Opublikowano
Zastanawiam się dlaczego 4900 kont zostało oddzielonych od 18000 innych.

Jeśli Wasz mit się sprawdzi (czego Wam nie życzę) - //tj. o Robiercie który ustawiał się z Ivanem i twórcą IBota // możliwe że te 18000 kont to użytkownicy tych botów.

Nigdy nie można się czuć bezpiecznie o swoje konto jeśli używamy nielegalnego oprogramowania, przez które firma traci zyski.

Nawet KBot i IBot mogą zostać wykryte(o ile już nie są)

No cóż... Wkrótce się dowiemy.

Heh. i się sprawdziło.

Error message

You were caught using a bot. The following deducted from your account:
20% EP
10% honor
33% credits
100% Jackpot money
100% galaxy gate energy

Additionally: For the next seven days, you will only be able to collect bonus boxes and cargo boxes once every 30 seconds. 
Your account has been banned until 2011-08-05 05:46:50.

Wzięli się do roboty, dziwne że za czasów Roberta nie poszło tyle banów :D

Opublikowano

omg ..

Kbot ośle to to samo co ibot :(

Zabrali mi 100% energi (0 miałem) o jejejjejejejej, 100% jacka (jupiii, będzie konto wyglądało na "legalne" :D)

W sumie to mi się bardziej podoba niż stare systemy xD

kumpel o tej samej godzinie co do sekundy dostał :D

Opublikowano

Mnie też nie, łatałem przedwczoraj i wczoraj. Dzisiaj nie. Całe szczęście, że można dalej bocić bo muszę dużo uri zarobić :D

Opublikowano

powiem tak : ibot mialem licke ponad 34h :D i smiga do tej pory od 34h+ i nic , Kbot od 20H+ i nic , i na swoim orginalnym kbocie 5dni non stop wczoraj sie wstrzymalem , i nic :D , i 2 na Biobociku od wczoraj i tez nic ?? ahh ja chce zeby mi jacktopa zabrali :D bd mial konto jak legalne :D! wtedy sprzedam :D ale lipa bo ja juz 1 ostrezenie mialem , i co teraz odrazu bd 2giego stopnia :??

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

A mnie nie zlapali. Ostatnie 2 dni robilem sam wrotka :)

powiem tak : ibot mialem licke ponad 34h :D i smiga do tej pory od 34h+ i nic , Kbot od 20H+ i nic , i na swoim orginalnym kbocie 5dni non stop wczoraj sie wstrzymalem , i nic :D , i 2 na Biobociku od wczoraj i tez nic ?? ahh ja chce zeby mi jacktopa zabrali :D bd mial konto jak legalne :D! wtedy sprzedam :D ale lipa bo ja juz 1 ostrezenie mialem , i co teraz odrazu bd 2giego stopnia :??

Nie, cofnie cie jeszcze raz do 1. stopnia

Opublikowano

Oooo ;P

A u mnie nic, bociłem do 0:00 dziś na Kbocie i 0 ostrzeżeń i banów :)

Pozdro.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

ehh ja niestety to samo ale nie fart kbot is "dupa" :P

Hehe teraz patrze i zostałem zablokowany dokładnie co do sekundy 10 minut wcześniej niż autor tematu xD

@Down Sam jesteś lama ;)

Ps.Ale bym się śmiał jakby kolega niżej bana dostał ahahahahhha

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ha ha Lamy jedne xD

A ja wyczułem sytuacje i 6 dzień nieboce 3kk euro zostało i git

BioBot wymiata

Opublikowano

Ale nas kochany Bigpoint się wQrwił poszło sie paść kolejne 18 tysięcy kont haha

W tym także moje :P

Ok ja się przenoszę na moje stare konto na którym nie był włączany bot :D

Wymiatam co nie dodatkowo to jest fe i 0 kasy włożonej i 0 bota to jest umiejętność

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Oni dopiero konta przenoszą na nowe poziomy. Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że jeszcze Ci którzy nie dostali ostrzeżenia jeszcze dziś lub w najbliższych dniach dostaną.

Opublikowano

Aż się boję wejść, żeby sprawdzić czy nadal nic :< Już widzę wysyp kont na allegro: "Konto czyste niebocone 0 JP" ^^

Czysto ^^ Czyli mój wylot się odbędzie ;*

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

co najlepsze:

mam 2 konta

jedno napierdziela na biobocie dzien i noc bez przerwy od ponad 2 tygodni i nie zostalo zbanowane

a konto na którym kbot działa 3 dni bez przerwy dostało ostrzeżenie i teraz 1 dzien bana mam ;D

pozdro

Opublikowano

Ja też mam bana na KBocie :/ Szkoda bo własnie dzisiaj bym wbił level :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...