Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Hack na podnoszenie dropu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka mam taki problem bo widzialem gdzies taki hack bot co podnosil drop na odleglosc .Prosilbym o podanie linku do niego. JBC. gram na serwerze prywatnym pandora mt2

Bot ma dzialac na privach

Edytowane przez rkoi
Opublikowano

W mojej sygnaturze masz link do EasyMetin2 na privy 2010sf, czyli na pandore. Niestety bot dziala tylko we freetime, ale masz tam funkcje podnoszenia dropu na odleglosc.

a czy to dziala razem z kamer modem ?

Opublikowano

Wlaczasz bota, wybierasz plik metin2client.bin z folderu gdzie masz zainstalowanego metina 2008 i wypakowana paczke ode mnie, czekasz az ci sie poprawnie uruchomi EM2 (ale tylko we freetime, czyli 8:00 - 9:00 i 17:00 - 18:00), wchodzisz w opcje bota w jego oknie, przechodzisz do ostatniej zakladki i tam zaznczasz opcje podnos drop na odleglosc (na dole po lewej takia fioletowa ikonka) klikasz zastosuj i ok, pozniej znowu w opcje, wylaczasz autoatak, zastosuj i ok, zwiekszasz zasieg bota (range) i klikasz start, od tego momentu bedzie podnosil drop na odleglosc :)

Opublikowano

ok juz jest GOOD ale jescze jeden problem .

Bo jak wlaczam metina przez EM2 to mi siw wszystko normalnie wlacza ale problem w tym ze nie moge wybrac serwera ani CH taj jakby okno metin2 nie reagowalo

jest na to jakis sposob ?

Opublikowano

ok juz jest GOOD ale jescze jeden problem .

Bo jak wlaczam metina przez EM2 to mi siw wszystko normalnie wlacza ale problem w tym ze nie moge wybrac serwera ani CH taj jakby okno metin2 nie reagowalo

jest na to jakis sposob ?

Nie pisz posta pod postem. Uzywaj opcji edytuj

;)