Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Trop Trap

xBumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie które mnie nęci ;P Chodzi mi o to dlaczego jak w jedno miejsce rzucę 3 tt to jak mam rzucać kolejna w to samo to znika. Nieraz jak rzucam byle gdzie to nieraz nawet 6 tt było moich na 100%. Więc zna ktoś na to odpowiedź ??

Opublikowano

To chyba zależy na jakim poziomie masz TropTrapa :P

Ja zawsze miałem na 1 i tylko 3 mogłem. Może widziałeś że 6 miałeś bo jakiś bug był? Ja tak nie raz mam :) rzucam 3 granaty a leci 6 :P

Opublikowano

@Up

Miny znikają lub wybuchają jeśli za dużo postawisz...

Mój brat ma na maxa rozwinięty skill i może stawiać max 3 inaczej mu znikają.

Opublikowano

Powiem tak: Jeden ch*j czy masz na 5 czy na 1 bo tak i siak jak przy sobie postawisz to znikną ale jak masz na 1 to wątpię aby ktoś czekał na 3 tt ;)

Opublikowano

Ja TT i tak mam na 5 i dobrze mi się gra :D, a to , że nie można postawić 3 TTpów w 1 miejscu to zrobili żeby osłabić Commando, bo kiedyś tak nie było. Teraz żeby postawić więcej niż 3 TTpy np. na jakimś murze to trzeba stawiać je w niewielkiej odległości od siebie i mając TT na 5 można postawić ich ok. 8 :)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Ja TT i tak mam na 5 i dobrze mi się gra :D, a to , że nie można postawić 3 TTpów w 1 miejscu to zrobili żeby osłabić Commando, bo kiedyś tak nie było. Teraz żeby postawić więcej niż 3 TTpy np. na jakimś murze to trzeba stawiać je w niewielkiej odległości od siebie i mając TT na 5 można postawić ich ok. 8 :)

3 tt da się w jedno miejsce, ale nie można więcej niż 3 w to samo miejsce. Mam do ciebie ogromna prośbę: nagraj filmik jak stawiasz te tt, ok ?? to 8 tt to w zycu nie postawiłem...

Opublikowano

3 tt da się w jedno miejsce, ale nie można więcej niż 3 w to samo miejsce. Mam do ciebie ogromna prośbę: nagraj filmik jak stawiasz te tt, ok ?? to 8 tt to w zycu nie postawiłem...

Obejrzyj 5:19 min tego filmiku i policz ile tam jest TTów (da się położyć więcej) ;)

1298138697-U198706.png

Opublikowano

a ja właśnie nie moge ... Kurde ciekaw jestem jak postawić więcej w jednym miejscu

Opublikowano

Już wiem jak :P przez przypadek to odkryłem ;P

A możesz powiedzieć? Bo też ten problem mam :P

Opublikowano

A możesz powiedzieć? Bo też ten problem mam :P

Po prostu trzeba stawiać minki w niewielkiej odległości od siebie. Zobacz jak to wygląda na moim filmiku.

1298138697-U198706.png

Opublikowano

Viston, sorry, ale jakbym tego nie sprawdził, to bym nie pisał że mi nie działa...

Stawiałem miny w niewielkiej odległości i nic, postawiłem nawet w 4 różnych kątach mapy i i tak znikła...

Opublikowano

Viston, sorry, ale jakbym tego nie sprawdził, to bym nie pisał że mi nie działa...

Stawiałem miny w niewielkiej odległości i nic, postawiłem nawet w 4 różnych kątach mapy i i tak znikła...

Bo trzeba mieć TT na 5 a ty masz na 1, dlatego Ci znika :P

1298138697-U198706.png

Opublikowano (edytowane)

Mam TT na 5... idę popróbować jeszcze raz, może się w końcu uda.

@edit

W końcu mi się udało... nie wiem dlaczego wcześniej się nie chciało....

Ale i tak jak postawię szóstą minę to pierwsza wybucha ;P

Edytowane przez Diego77
Opublikowano (edytowane)

Po prostu : :P Bierzesz stawiasz 3 i jak Ciebie dedna to dobiero możesz drugie 3 ;P

PS. Jeśli posiadasz taką cechę jak skąpość możesz tam jebnoć + ;P a jak nie jesteś skąpy to wal wszystkie ;P ( no ewentualnie jak nie to nie :P)

Jeszcze jedno VistonEr głupi jesteś ;P bez obrazy

Edytowane przez xBumba
Opublikowano

O kurde pomyliłem się. Jakoś nigdy wcześniej na to nie zwracałem uwagi. Dopiero teraz w Tutorialu się zorientowałem xD. Sry, że wprowadzałem was w błąd. (rzeczywiście głupi jestem xD)

1298138697-U198706.png