Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Valhalla Exim

kamilllo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka słyszałem że Valhalla Exim jest wyłączony macie może jakieś info. co do tego bota?

Bo Biobot mi nie służy za bardzo (nie naprawia się po zniszczeniu) jak by ktoś coś wiedział proszę o odpowiedz

z góry dzięki :))

Opublikowano

Po 1 naprawia się przynajmniej mi ale trzeba go dobrze ustawić i ogólnie jestem z niego zadowolony

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Po 1 naprawia się przynajmniej mi ale trzeba go dobrze ustawić i ogólnie jestem z niego zadowolony

mario to daj screena jakie masz ustawienia ze ci sie naprawia :) dam plusa

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

W zakładcie settins zaznaczasz auto repair i all działa ... :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano (edytowane)

W zakładcie settins zaznaczasz auto repair i all działa ... :D

Vallhalla Exim wraca na mapę sama z siebie, w zakładce settings ustawiasz WorkMap np na 1-3 i będzie wracał po pęknięciu.

Vallhalla Exim jest wyłączona.

#Edit , sorry nie zauważyłem że chodzi mu o biobota :)

Może się naprawiać ale nie wróci na tą samą mapę. Będzie zbierał na tej mapie na której go wywaliło po pęknięciu (x-8, x-1)

Edytowane przez Sekhmet
Opublikowano

A nie lepiej wam wydać te jebane 20zł na Kbota i mieć święty spokój i szybkie zbieranie boxów? No chyba, że macie po 10 lat to rozumiem...

Opublikowano

A po co teraz płacić skoro za kbota się bany sypią.. to że wyszła aktualizacja to nie znaczy że jest nie wykrywalny na nowo..

ref

Opublikowano

Hahah no to mnie rozśmieszyłeś bo jest zmieniony proxy i nadal BP może possać i jakoś wszyscy nadal cisną na mapach, a za Vallhale będzzie tak jak do tej pory - polatasz 2 tygodnie góra i żegnaj się powoli z kontem :D