Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy[ Jak usunąć DirectX 10 z XP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka z 3 miesiące temu zainstalowałem DirectX 10 i przez niego gry mi się wyłączają ;/ i nie wiem jak go usunąć i wgrać 9. ??

Proszę o pomoc z góry Dzięki

@down jesteś pewien ??

Edytowane przez viper1924
Opublikowano

haha nie ma directa 10 na xp

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Jest DirectX 10 na Win XP, ale nie jest on taki sam jak na Win Vista czy 7, to taki jakby "emulator". Więc znawcy zamknąć się.

@Top

Nie mogłeś przez panel sterowania odinstalować? Albo jakimś programem do usuwania rzeczy z komputera? Polecam Revo Uninstaller.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Up wystarczyło 1 stronę google przejrzeć. Ale gościu raczej sam tego zrobić by nie umiał. Tu chodzi o oficjalny. DX 10/11 na XP nie będzie bo już Microsoft chce już wyjebać z rynku XP żeby królował Vista/Se7en

Opublikowano

Serio, nie musisz mnie uczyć. Powiedziałeś, że DirectX 10 nie ma na XP, nie mówiłeś czy oficjalny, więc się myliłeś, bo takie coś na XP jest. I weź nie udawaj intelektualisty.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czy ja udaję nie. Kurna na wszystko jest emulator. Oficjalnie nie ma emulatora PSX na PSP można tylko kupić już zemulowane. Tak samo tutaj nie ma oficjalnie DX 10 tylko jak pisałeś można zemulować. Ale wątpie czy jemu/ mi by się to udało.

Opublikowano

Udałoby się kurwa znawco, bo ludzie, którzy takie coś zrobili wydali normalny instalator. Weź się lepiej nie odzywaj.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

No ja szczerze nie wiem jak to jest bo nie wgłębiałem się w to. A niech zrobi tak

Start> Uruchom wpisujesz: dxdiag odpowiadasz na okienko dialogowe i sprawdzasz w wersja programu DirectX
Opublikowano

To się nie odzywaj, jak się w to nie "zagłębiłeś".

A dxdiag nie jest do usuwania DirectX...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

A po co Ci ta informacja, skoro w pierwszym poscie napisał, że zainstalował DirectX 10 i chce to odinstalować?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.