Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]zalozenie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę do kolegów o podpowiedzenie gdzie co ściągnąć jak zainstalować ( prośba o podanie linków ), najpierw postawie na własnym kompie później postawie serwer na dedyku niemieckim. jak zrobić aby ten serwer nie został wysadzony w powietrze po np: dwóch dniach.

dzięki za każda pomoc

Opublikowano (edytowane)

no i mam problem na konsoli po podaniu loginu do konsoli nie mogę wpisać hasła czy ktoś możne mi powiedzieć co jest grane? nie mam na myśli tu ze źle wpisuje hasło tylko wo gule nie mogę wpisać ani cyfr ani liter

Edytowane przez tidu
Opublikowano (edytowane)

jak wpisujesz hasło, to go nie widać, lecz teoretycznie jest wpisane :P, tak już jest :) , wpisz poprawnie i ENTER .. :)

Edytowane przez kondikk
Opublikowano

podczas wpisywania loginu czyli root i potwierdzenia enter konsola przechodzi do podania hasła i tu wo gule przestaje działać klawiatura

Opublikowano

Jak to przestaje działać? z tym się jeszcze nie spotkałem ... :P .

U mnie to przebiegało normalnie, login:root > enter

pojawia się prośba o hasło wpisuje to co trzeba i ENTER ,

Nie wiem co może być przyczyną tego czegoś z klawą, a wyjasnij mi, w jaki sposób ona przestaje działać ?

po prostu nie reaguje ?

Opublikowano

Nie przestaje działać, jak wyskoczy Password to po prostu wpisz hasło- nie będzie go widać i ENTER .

h65xnex.png

Opublikowano

po wpisaniu loginu wcisniecia enter i przejsciu do podania chasla nie mozna wpisac klawiarura nie reaguje jaki ta z laptopa jak i ta bez przewodowa tylko nie dziala na konsoli

Opublikowano

czy ty rozumiesz, co się do cb pisze? HASŁA NIE WIDAĆ PODCZAS JEGO WPISYWANIA. Jest niewidoczne, wpisz login, kliknij enter, wpisz hasło i kliknij enter. Takie trudne?

Poza tym, masz od tego odpowiedni dział jak i dziesiątki tutoriali na ten temat. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...