Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy launcher się aktualizuje to prędkość pobierania nagle maleje.. np. leci 300+ gb a tu nagle schodzi i tak schodzi aż do 1 gb . ;)

Wie ktoś jak ten problem naprawić ? Może to wina neta (przedtem ściągałam może już wyczerpał się czy coś.. :unsure: ) lub może jest za późno i mała liczba osób aktualizuje gre ? Z góry proszę o pomoc. :(

Opublikowano

Nie to nie wina neta, pewnie jak każdy nagle włącza patchowanie to tak jest. Jak ci dojdzie 3/6 to wyłącz update i włącz od nowa. Jak nie pomoże, to zostaw sobie update na noc ;p. Możesz tez wyłączyć all programy.

Kappa.

Opublikowano

witam mam problem z updatem podobnie jak helenka, zrobilem reinstalke gry nawet zformatowalem windowsa bo przed formatem wyskakiwal mi w trakcie sciagania updata przez lanchera blad z widnowsa a teraz w trakcje wyskakuje napis Download Failed. Please try again. Licze ma szybka pomoc probowalem juz chyba wszystkiego sciagalem jakies sterowniki do karty sieciowej i tez nic ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...