Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję serwera.

Miqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkretnie poszukuję serwera dedykowanego na którym pliki są takie jakie były na serwerach Elcardia, czy NightMT2. Były to dwa najlepsze prywatne serwery na jakich grałem, a trochę ich było. Mam jednak zastrzeżenie do tego, aby administratorem takiego serwera nie była osoba kojarzona jako Deco. Gość ma naprawdę fajne pliki serwerowe, a zakłada dedyk tylko na 2-3 tygodnie po czym go likwiduje (prawdopodobnie dla kasy). Zatem jeśli ktoś zna taki serwer i mógłby mi go podrzucić to bardzo o to proszę.

Jeśli ktoś nie wie jak wyglądała elcardia/nightMT2 to wyjasniam:

6 kanałów, można było zapisać hasło i login (nie trzeba było wpisywać przy przelogowywaniu), zombie tower od lv 95+, przeklęta pustynia od lv 95/99+. To tak w skrócie, więc gdybyście coś takiego widzieli...

Grałem na:

Elcardia, NihgtMT2, Venise, BoundtMT2, DragonMT2, Yitian2 i jeszcze kilka innych ale przy takich poszukiwaniach jakie powziąłem wszystkich serwerów nie da się zliczyć.

Większość serwerów albo mi się znudziła, albo coś mi się nie podobało, a wiadomo nic na siłę. W końcu to serwery prywatne i ma się grać dla przyjemności. Gdybym chciał się denerwować to bym wrócił na PL-a Dodam tylko że jeśli chodzi o NightMT2 był to najprzyjemniejszy z wszystkich serwerów nie tylko za sprawą samych plików, ale również i chyba przede wszystkim za sprawą niesamowitej atmosfery panującej na serwerze. Kultura osobista jak na większości privów czasami pozostawiała wiele do życzenia, natomiast kultura gry była na najwyższym poziomie!

BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC!

Opublikowano

Temat został rozwiązany/narusza punkt regulaminu lub działu/powtarza się.

W celu wyjaśnienia, lub otrzymania większej ilości informacji zgłoś się do moderatora, który zamknął temat, Global Moderatora, lub Administratora.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

ex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...