Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP][24/7]HeroCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema !

Chciałbym zaprosić was na serwer HeroCraft, serwer świeżo powstał. Ciągle się rozwija, administracja jest ogarnięta oraz pomocna:)

Dane serwera:

Ip:serwery-minecraft.pl:25600

Sloty:20

Zwierzęta:ON

Potworki:ON

Pvp:ON

Premium:Nie wymagane

White List:Off

Zapraszamy ! :) Dołącz do nas już dziś :) Każdy gracz na pierwszą noc dostaje bezpłatny pokoik w Hotelu oraz cuboida 20x20 :)

Edytowane przez MlodyFr
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam wszystkich za problemy ze spawnem, w najbliższym czasie problem zostanie rozwiązany :)

.

Edytowane przez MlodyFr
Opublikowano

JOUTUBE jeśli twoja to postaram ją zmienić w najbliższym czasie :)

Przepraszam za używanie jej, poprostu nie miałem pojęcia o tym że istnieje serwer o takiej samej nazwie ;o

Opublikowano (edytowane)

Nie ładnie kopiować tak nazwy ...

Tym czasem zapraszam na prawdziwą stronę herocraft.pl i nasz serwer 188.165.254.175 .

Nazwe w pośpiechu wymyślałem .

Edytowane przez MlodyFr
Opublikowano

Co to ma być takie odpierdalanie nazwy?! ... Nie umiecie nic orginalnego wymyślić? Pzdr. dla was, i dla waszej kreatywności, to jak wygląda wasza mapa? Pagórki? xD wszystko odgapili od nas: http://www.mpcforum.pl/topic/408750-herocraft247dedykno-wlno-premium100-slotow/

Pozdro dla was ludzie.

Opublikowano (edytowane)

Całkiem fajnie sie grało aż do dzisiaj -.- wbił operator mandzuro i zaczął dodawać sie do cuboidów wszystkich graczy -.- zwracanie mu uwagi nie pomagało -.- gdy dodał się do mojej działki usunęło z niej mojego kumpla -.- wchodził szwendał się po wszystkich domach przeszukiwał skrzynki -.- a gdy zrobił to samo u mnie wkurzyłem sie i napisałem "odwal sie k*****" napisał "PL3BAN ostrzeżenie" a wtedy kolega sie kapnął że odłączyło go od cuboida więc napisał mu żeby przestał się do działek przydzielać i dodał go do mojej działki co zrobił mandzuro dał mu bana za przeklinanie na serwerze -.- więc się bardziej wkurzyłem i napisałem "kto dał temu dziecku operatora" odpowiedział "sam jesteś dziecko ja mam 16 lat" nie uwierzyłem mu bo sadził błędy jak przedszkolak albo i gorzej ... inny operator fajniejszy niż mandzuro spytał sie o co chodzi więc mu wytłumaczyłem dodałem też "zabierzcie tej k***** mandzuro admina!" i poleciał ban od mandzuro za przeklinanie na serwerze -.-

Sorki że sie rozpisałem ale chciałem was poprostu ostrzec przed tym dzieckiem -.-

Pozdrawiam wszystkich ;]

Ban dzisiaj zdjęty przez operatora Stefcia Wielkie Dzięki !! :}

Edytowane przez PL3BAN
  • Dodaj nową pozycję...