Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jakie auto kupic!

ethan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Coraz więcej na forum pojawiają się tematy na temat zakupu samochodu. Ten temat powinien rozwiac wszystkie wątpliwości.

1. Jakie auto wybrać co do każdego TIER'u ??

Normalna gra, bez wydawania pieniędzy.

Tier 1: Nissan Silvia - Cena 20.000 IGC

nfsw139o.th.jpg

Do tej pory jak dotychczas najlepsze auto z klasy pierwszej. Charakteryzuje się szybkim impulsem nitro na starcie i dobrą skrętnością jak na tą klasę.

Tier 2: Lotus Elise - Cena 400.000 IGC

nfsw141.th.jpg

Charakteryzuje się bardzo dobrym prowadzeniem. Wymagane części PRO, aby samochód szybko przyśpieszał jak i jechał.

Tier 3: BMW M3 GTR E46 - Cena 1.200.000 IGC

nfsw143.th.jpg

Charakteryzuje się piorunującym przyśpieszeniem na starcie dzięki impulsowi nitro jak i dobrym prowadzeniem.

Granie z wydawaniem pieniędzy na punkty SPEEDBOOST

Tier 1 : Nissan Silvia - Cena 20.000 IGC

nfsw139o.th.jpg

Do tej pory jak dotychczas najlepsze auto z klasy pierwszej. Charakteryzuje się szybkim impulsem nitro na starcie i dobrą skrętnością jak na tą klasę.

Tier 2: Audi A1 - Cena 3000 / 3300 punktów speedboost. Do wyboru wersja normalna lub z malowaniem i obniżonym zawieszeniem.

nfsw140.th.jpg

Piorunujący start jak i znakomite prowadzenie. Auto to posiada wbudowane części uliczne tuningowane.

Tier 3: Lamborghini Murcielago - Cena 5500 punktów speedboost. Do wyboru 2 wersje. Normalna z częściami ulicznymi tuningowany lub Policyjna wraz z bodykitem i częściami wyścigowo tuningowanymi.

nfsw142.th.jpg

Charakteryzuje się wręcz odrzutowym przyśpieszeniem na starcie dzięki nitro jak i doskonałą skrętnością. Jedyną wadą jest to że podczas pokonywania łuków przy pomocy nitro potrafi tym samochodem zarzucić.

Źródło: Część tematu ze strony nfs-w.pl

Liczę na + :D

33f98x4.png

Opublikowano

A gdzie Mazda RX-7 albo VW Scirocco ??

Zanim się uzbiera na Lotusa to sporo czasu minie, a na Silvie daleko się nie zajedzie ( przynajmniej tak mi się wydaje ).

white pride world wide

Opublikowano

klasy 1 najlepsze vw sirocco zacka ... z klasy 2 skyline jest bardzo dobry lotus co z tego ze dobrze skreca jak o wiele gorsze osiagi ... z klasy 3 jak najbardziej m3 ;)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

jak dla mnie to najlepiej by było za darmo doladowac 1000 bost i kupic za 800 vw scirocko ( nie wiem jak sie pisze ) Bardzo dobrze spisuje sie na sprintach jak i ucieczkach ;p polecam

Opublikowano

No ja wczoraj zakupiłem Lotusa i jestem zadowolony. Moim zdaniem jest to najlepszy samochód z drugiej grupy. No to teraz trzeba będzie wbić +40lvl i zakupić BMW M3 GTR E46 :)

vw sirocco zack - popieram, najlepszy samochód z pierwszej grupy. (800 boost lub 80k)

Opublikowano

Kolego Zdecydowanie Tier 3: Lamborghini Murcielago opłaca się i będzie miało kopa :)

Czy Uważasz że ci pomogłem?Jeśli tak to Kliknij

add.png,to tylko 3 sekundy twojego życia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat taki sobie bo każdy woli inny samochód ja osobiście zaczynałem mazdą i bardzo ładnie się jeździło ;D

ps temat stary ale znalazłem w poradniku jednego usera więc i tak będzie kontynuowany.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Powiem, ci że jak na razie tut dla mnie jest zbędny dlatego że nie ma np takich aut jak RX7 itp tut obowiązuje wszystkiego.

1233l.gif Jeżeli, masz jakąś sprawę, zapraszam na pw!

1233l.gif | Member |

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam sprawę. Szukam autka za 60 tys. $, 2 klasy. Interesuje mnie mazda RX7 i dodge jakiś tam. W gre wchodzi tylko 60 tys.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dylemat, uzbierałem już 4 tyś bootsów i chce kupić jakieś auto z klasy 2. Mam cały komplet tuningowanych części na klase 2 i chciałbym, żeby auto było dobre do tuningu wizualnego :]

Opublikowano

Temat moim zdaniem powinien byc w koszu, poniewaz autor nie aktualizuje poradnika a dochodza nowe lepsze pojazdy. :) Poradnik i tak lipny, a autor byl ostatni raz 25 dni temu na forum ;f

lownfast

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam do T1 VW SCIRROCO i jest to najlepszy z klasy 1 samochód. Powiedzcie czemu nissan Silivia ze statmi poniżej 200 potrafi mnie odstawic jak tylko chce. Co do scirroco to najlepiej nazbierac 80,000 i kupic ten stuningowany.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

3/4 zerznięte z nfs-w. Temat mógłby być aktualizowany. Chłopie, do roboty!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Z t1 za boosty najlepsza jest Toyota Mr2

Na starcie ma piorunujacy impuls nitro,odrazu cala stawka w tyle

Jesli sie w nią wsadzi pro części może nawet prześcignąć Koenigsegga :-)

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

Vectrov nie przesadzaj. Do wizualnego tunningu z T2 polecam za boosty caymana S poszukiwacz skarbów. moJa to autko mam i pięknie jeździ, a i jeszcze można je tuningowac bo dostajemy je bez części, a tak masz felgi, neonki zielone, szyby, rejestracje. Z t3 nan Nercedesa tego za 6k boosta zapomnialem jak sie nazywa bo dopiero co go kupilem i powiem ze na starcie zaden z samochodów z ktorymi sie scigalem wysiada. Nawet Koeniggser zostal dlugosc samochodu za mna. Niestety ma jedna wade bo z deka ciężko nauczyc sie go prowadzic bo nieumiejetny gracz po prostu nie dojedzie do mety bez 5 dzwonów w ścianę, tak nim rzuca. Ja go ogarnąłem już i powiem że to świetna bestia. Teraz jeszcze pro tunning wizualny mu zrobie i jest BUK ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

boosty caymana S poszukiwacz skarbów. moJa to autko mam i pięknie jeździ,

to Ty chłopie pewnie nie nie widziałeś innych aut, tez go mam, ale uzywam go tylko do diaxów, bo to złom i tyle.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dodaj jeszcze jakie Auta opłaca siękupić za IGC do T3 i T2

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...