Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Mine Colony 1.7.3

muuuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z modem Minecraft Mine Colony 1.7.3 Beta. Otóż ludzie , którzy się respawnują, łażą w kółko i "mówią": "I am looking for a home." I tak ciągle. Do roboty nie chodzą. Czy to lenie czy co?

Kto nie daje +-ika, ten sobie ze mną fika.

Daj +-ika. Wspomóż potrzebujących.

Opublikowano

Mam mały problem z modem Minecraft Mine Colony 1.7.3 Beta. Otóż ludzie , którzy się respawnują, łażą w kółko i "mówią": "I am looking for a home." I tak ciągle. Do roboty nie chodzą. Czy to lenie czy co?

Zrób sobie berło złote i kliknij prawym na skrzynie z (kilofem, siekierą itd.) . Złote berło robi się z jednego patyka i sztabki złota.

Pomogło???

Jeżeli pomogłem to bądź tak dobry i kliknij plusa w prawym dolnym rogu mojej wypowiedzi. THX :P

Opublikowano

To nie działa :( Jak klikam PPM to wyskakuje mi okno skrzyni. Masz jakieś inne pomysły?

Opublikowano

To nie działa :( Jak klikam PPM to wyskakuje mi okno skrzyni. Masz jakieś inne pomysły?

Ale berłem kliknij

Jeżeli pomogłem to bądź tak dobry i kliknij plusa w prawym dolnym rogu mojej wypowiedzi. THX :P

Opublikowano

No tak robie !!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czałowieku, weź się ogarnij otwieram 4 post na tym forum, a ten jako 3 należy do Ciebie, czy ty musisz tak spamować ???

Widzę, że niektórzy tu w gorącej wodzie kompani -.-

P:S Nie będę po raz 3 Ci odpowiadać bo to już się nudne robi .wrrrr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...