Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Blokada Botusers

Madry12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zakładałbym nędznego tematu informując Was ile zostało zbanowanych kont a ile kont zmieniło swój status skoro macie to na oficjalnym forum gry. Uznalibyście mnie za pierdolone dziecko chcące nabic postów. Ale przejdźmy do rzeczy. Jak wiemy wczoraj support poinformował nas o nowych karach. Dzisiaj 4900 kont zostało zablokowanych permanentnie. No ale ok. Interesuje mnie drugie zdanie:

Kolejne 18000 kont zmieni swój status po aktywacji nowego systemu

I tu teraz widzę problem. Czy już BigPoint nas nakrył na używaniu bota i dostaniemy warna w poniedziałek czy może jeszcze szczęście mi przykładowo sprzyja. Używałem KBota i czy powinien się obawiać paru zmian w statystykach mojego konta (PD, poważka, energia)? W ostatnich tygodniach swój poziom zmieniło kilkadziesiąt tysięcy kont i czy botting po otrzymaniu ostrzeżenia na nowych karach będzie w ogóle opłacalny? Dziwnie jest tak siedząc bezczynnie i myśląc czy konto zmieniło swój status czy nie. BP przeprowadził dzisiaj kontrole bo pewnie wiedział że do poniedziałku masa ludzi będzie korzystać z botów.

Proszę o udzielenie mi odpowiedzi.

Opublikowano

Zastanawiam się dlaczego 4900 kont zostało oddzielonych od 18000 innych.

Jeśli Wasz mit się sprawdzi (czego Wam nie życzę) - //tj. o Robiercie który ustawiał się z Ivanem i twórcą IBota // możliwe że te 18000 kont to użytkownicy tych botów.

Nigdy nie można się czuć bezpiecznie o swoje konto jeśli używamy nielegalnego oprogramowania, przez które firma traci zyski.

Nawet KBot i IBot mogą zostać wykryte(o ile już nie są)

No cóż... Wkrótce się dowiemy.

Opublikowano
Nawet KBot i IBot mogą zostać wykryte(o ile już nie są)

Sekhmet nie rozumiem jednego czy niektórzy na tym forum nie czytają postów tylko piszą czy do nich nie docierają pewne informacje.

Nie jeden już pisał i ja również DOSTAŁEM 2 RAZY BANA ZA KBOTA na dwóch kontach na których nie były używane żadne inne boty.

Więc jest chyba jasne że KBOT i IBOT są również WYKRYWALNE!

imetin_logo.png

Opublikowano

@up

Jak jest się idiotą i nie umie się bocić to jasne, że dostałeś 2 razy bana...

Polityka głupków ...

Bocisz na KBocie - dostajesz bana:

•  
  • jesteś głąbem nie potrafisz bocić

Bocisz na Vallhalli - dostajesz bana:

•  
  • jesteś głąbem - nie boci się na vallhalli bo jest wykrywalna

Wszystkie boty są mniej więcej jednakowo wykrywalne omijając boty które używały jednego IP - wystarczy znaleźć kto z jakiego IP się logował i masz pewność, że bocił.

Opublikowano

Kolego Bartu nie zniżę się do twojego poziomu, ale znawco z tym stażem na forum to możesz sobie pisać co chcesz.

Nie znasz kogoś to nie nazywaj go na dzień dobry idiotą, rozumiem że w realu też tak każdego traktujesz?

Jak byś chciał wiedzieć to zbociłem nie jedno konto na niejednym bocie o których nawet nie słyszałeś.

imetin_logo.png

Opublikowano

Sorry bardzo ale oprócz ciebie nie znam tu żadnej innej osoby która by dostała bana a nawet 2... używając Kbota z ROZUMEM

Opublikowano

bartu raport za wulgi , aha bana już za kbota dostało wiele osób na tym forum kilkadziesiąt albo więcej tylko nikt nie jest taki walnięty że otwiera tematy typu :

"SIEMA DOSTAŁEM BANA ZA KBOTA !!! "

tak wgl to raczej nikogo nie znasz więc się nie wypowiadaj , kbot jest wykrywalny wszyscy o tym wiedzą tylko w minimalnym stopniu

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hahaha jak was tak czytam to mi się śmiać i płakac jednocześnie chce. Znacie kogoś takiego jak Lostov? Gracz z PL2. Bocił bocił bocił, miał wszystko na fulla, designy do goliatha, PP, full makaronu, trójkąt (4 wrota) i wysoki lvl. I bana dostał tylko dla tego, że całe PL2 się wkurzyło i wszyscy zaczęli raportować go... i dopiero wtedy go zbanowali. Skoro tu tyle osób dostało bana za Kbota niech się wypowiedzą. Jak sie lata 24/7 to oczywiście, że złapią... Jeżeli latało się na darmowym a potem kupisz Kbota to nie dziw się, że dostałeś bana.

Opublikowano

bartu kretynie, przez poprzedni miesiąc latałem 24/7 na kbocie i co? Nawet ostrzeżenia <_<

Info wyssane z palca :P

A jak się uzywa jakichś gównianych programików to się potem nie dziwić

Opublikowano

EEE taaam... ja latam bez niewidki 14/24h na bociku od miesiąca, nawet dłużej i nic. Moim zdaniem reportowanie nie przynosi skutków bo BP nie zajmuje się "detalem", czyli banują masowo.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

UP masz racje. Oni banują masowo, a tak właściwie to ich skrypt banuje masowo.

Niestety nie jest nam dane wiedzieć wg jakich kryteriów ten skrypt banuje.

Co do raportowania to polski support nie może banować.

Najlepiej pisać od razu do Niemiec. Ciekawe czy się tym zajmują?

Opublikowano

Szczerze, teraz boce do 36pp + Venoma, potem czekam na 1 ostrzezenie 08.08.2011 i sprzedaje konto bez JackPota ( Piszac NIE BOTOWANE ) :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szczerze, teraz boce do 36pp + Venoma, potem czekam na 1 ostrzezenie 08.08.2011 i sprzedaje konto bez JackPota ( Piszac NIE BOTOWANE ) :)

Jak to bez JP?

Opublikowano

Jak to bez JP?

bo teraz przy złapaniu ostrzeżenia kasują też JP, czytaj oficjalne forum, po za tym temat o tym też był na MPC... pzdr.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Co ma być to będzie .

Pożyjemy zobaczymy moze zrobią jakąś luke dla botków xD było by pięknie

Opublikowano

Hahaha jak was tak czytam to mi się śmiać i płakac jednocześnie chce. Znacie kogoś takiego jak Lostov? Gracz z PL2. Bocił bocił bocił, miał wszystko na fulla, designy do goliatha, PP, full makaronu, trójkąt (4 wrota) i wysoki lvl. I bana dostał tylko dla tego, że całe PL2 się wkurzyło i wszyscy zaczęli raportować go... i dopiero wtedy go zbanowali. Skoro tu tyle osób dostało bana za Kbota niech się wypowiedzą. Jak sie lata 24/7 to oczywiście, że złapią... Jeżeli latało się na darmowym a potem kupisz Kbota to nie dziw się, że dostałeś bana.

Lostov bana za pisanie do suportu hahahahahah.Bana dostał za bug na konfy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...