Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modderski Live Stream

Gość Lenart

Live Stream  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. B?dziesz ogl?da? ?

• Tak
      35
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Z okazji epickiej nudy jaka mnie ostatnio dopadła mam w planach robienia Live Steamów z moddingu.

Czyli ja tworzę taką jakby telewizje na necie a Wy możecie oglądać to na żywo, możecie ze mną wtedy rozmawiać za pomocą czatu itp.

jeśli zbierze się liczba ok 10 ludzi to mogę robić takie coś np. co tydzień oczywiście wcześniej uprzedzę o której godzinie to będzie.

co sądzicie o tym pomyśle itp.

Piszta, komentujta, głosujta !

EXPmIpC.gif

Opublikowano

widzę że jakieś tam zainteresowanie jest... prawdopodobnie pierwszy Live Stream będzie dzisiaj ok 20 ;) pomęczę trochę tekstury, to Wam chyba najbardziej odpowiada...

link do strony na której będzie można obejrzeć

http://www.livestream.com/lenartsys

EXPmIpC.gif

Opublikowano

dzisiejszy Live się skończył. jeśli ktoś chce teksturę pisać ;) wydaje mi się że tragicznie nie wyglądała ;D

00705455076597884209.jpg

a w grze wygląda tak.

61267955696040220116.jpg

EXPmIpC.gif

Opublikowano

w sumie chyba nie ma po co pisac "TAK" bo już wiadomo ze pomysł przeszedł, tylko jest jedno mało ale... i tak myslę że nie znajdziesz godnego zastępcy :P bo większość po prostu nie chce tracić kont

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

dla tego właśnie to robię, może ktoś się skusi, a z tego co zauważyłem prędzej dostaje się bany za hacki niż za mody.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurde mówiłem Ci - znajdź sposób żeby dobrać się do plików z tekstami z CA i wracam do roboty ;)

A live'a powtarzaj co pewien czas :P

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

myślisz ze chce mi się siedzieć godzinami w plikach rez, a na końcu okaże się że to nie działa... tak jak wtedy... pliki były a efekt był połączony...

ni chuja, chcesz to szukaj, na mnie nie licz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

prawdopodobnie jutro odbędzie się kolejny live stream, nie mam zielonego pojęcia o której, dam znać kilka godzin wcześniej.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...