Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug

gelo1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wyczaiłem fajnego bug'a a wszystko dzięki mojemu młodszemu bratu :P

Siedziałem sobie i grałem w Combat Arms'a Mode:Spy Hunt i wtedy mały glut mi się wczołgał pod biurko i odłączył kabel od neta myślałem ,że wszystko jest ok bo na początku nie zaczaiłem ,że to zrobił i biegłem akurat z nożem zobaczyłem Super Spy ale stał w miejscu i sie nie ruszał to podbiegłem i zacząłem machać nożem ,ale coś było nie tak i jakoś spojrzałem pod biurko a ten glut siedzi i się cieszy z kablem w ręce podłączyłem kabel a po chwili było ,że wygrałem bo kolo z noża dostał w head'a i oczywiście dostałem 800 exp :D.(Później kupiłem mu za to loda) :D

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

A u mnie działa i bez małego gluta :P Raz miałem na Spy Hunt, że wszystkich zabiłem z noża :P

@Edit

To jest ukryta treść, proszę

za pierwszym razem przeczytałem "Później zrobiłem mu loda za to" :D

maybenow.png

Opublikowano

Mi też czasem nie działa spróbuj ponownie ;p ja tak czasem mam ,że muszę próbować ze 3-4- razy :D

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

@up. Ten bug nie daje 800 expa. Dało mu tyle dlatego że pewnie grali na 16 min jakieś 13-14 minut. Potem zabił Super Spy i dlatego tyle expa.

Bug'a znałem wcześniej. Ale nie działał na poprzednim pathe ponieważ po odłączeniu neta wywalało z gry. A tak wg. To działa jeszcze na innych trybach? Bo na SH nie próbowałem a na innych mnie z gry wywalało.

Opublikowano

Ja tam nie bardzo wiem o czym mówisz ,ale z tym bugiem jest tak ,że po każdej rundzie trzeba od nowa włączać Combat Arms.Bo niemożna sie z powrotem połączyć.No cóż ,ale exp idzie ;p

xD

POMOGŁEM DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...