Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w LoL'a?

L0rd3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Czy warto grać w LoL'a jeśli tak podać powody , jak nie też podać powody! Każdemu oczywiście postawię plusa!

assasinsygna.png

Sygnatura by JAAAA xD

Opublikowano

Co Ci szkodzi pobrać te marne 1GB i samemu zobaczyć jak to wygląda?

Jak się ogarnie jakąś postać, to gra się miło i przyjemnie - 40 minut mija jak 5.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Warto, chociaż zanim ja zacząłem myślałem że to przeciętna gra... później mnie niesamowicie wciągła, chęć poznawania postaci, oraz premedy z przyjaciółmi to coś niesamowitego :)

Opublikowano

W LoL'a warto grać. Na początku gdy sam oglądałem kilka filmików na YT o tej grze, to niezbyt mi się podobała, ale gdy ją ściągnąłem to zobaczyłem, że się opłacało :)

Opublikowano

Pamiętam jak z kolegów w szkole się śmiałem że w takie gówno grają :D Lecz teraz sam w to gram kilka godzin dziennie :P Najważniejsze to znaleśc sobię jakoś posująca do siebie postac (a jest ich sporo) i koxic :D Ps.Polecam grac z kolegami jednocześnie gadając np. przez ts lub skype, strasznie to umila grę :)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

• 1 rok później...
Opublikowano

Bardzo fajna gra , gram juz od dwóch lat. Co prawda prawdziwa gra zaczyna sie od 30 lvl ale jak sobie zbierzesz najlepiej 4 kolegów to będzie ci sie gralo bardzo przyjemnie. Bardzo wyciągająca i jeszcze jak grasz z kolegami to praktycznie się nie nudzi.

Jak cos zapraszam do wspólnej gry:

Eu nordic east nick:Elderlimb

Opublikowano

Bardzo fajna gra , gram juz od dwóch lat. Co prawda prawdziwa gra zaczyna sie od 30 lvl ale jak sobie zbierzesz najlepiej 4 kolegów to będzie ci sie gralo bardzo przyjemnie. Bardzo wyciągająca i jeszcze jak grasz z kolegami to praktycznie się nie nudzi.

Jak cos zapraszam do wspólnej gry:

Eu nordic east nick:Elderlimb

bff117f2bd9732d622401583d2214faa.jpg

Brawo za odkop tematu prawie z sprzed dwoch lat.

Zamykam.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...