Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Mine colony 1.7.3 - Problem !

muuuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zainstalowałem Mine Colony do Minecraft i nie wiem co mam zrobić z ludzmi, którzy się tworzą. Jeden jest farmerem a reszta łazi i mówi: "I am looking for house." i tak w kółko. Proszę o pomoc.

Kto nie daje +-ika, ten sobie ze mną fika.

Daj +-ika. Wspomóż potrzebujących.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten problem już widziałam gdzieś na MPC forum, naucz się szukać i czytać zanim założysz NOWY :

Ale łap :

""Ludzie pojawiają się po postawiłeś skrzynkę zrobioną ze świeczki, albo postawiłeś ich kilka wtedy będzie więcej Ludzi . I am looking for a home znaczy że poszukują oni domu, masz 2 wyjścia albo wszystkim im znależć pracę i wybudować im domki, albo postawić pewną skrzynkę nie wiem teraz dokładnie którą i tam będą mieszkać ci ludzie bez pracy. Tylko 1 został farmerem bo postawiłeś skrzynkę do której włożyłeś motykę . postawiłeś jedną skrzynkę, więc 1 osoba ma pracę, postaw skrzynki które będą robione np z drzwiami, kilofem, siekiera itp, i tyle ile skrzynek postawisz tyle osób będzie miało prace. Do gry dodane także zostało nowe tak jakby narzędzie, to się SPENCER nazywa, złotym jeśli klikniesz na skrzynkę w której ktoś mieszka wybuduje mu się domek sam, automatycznie, itp, oni będą głodni itp to musisz ich karmić ." Copy x2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...