Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie botujcie , hasla nie mozna zmienic , a pozniej bedzie placz ze ktos na konto wchodzi. Do poki nie wbijecie 80 lvl + to nikt nie wejdzie. Ale w bocie jest keyloger ( wysyla pasy na email jak sie wpisze na Silku) , poczekaja az sie dorobicie , wydacie kase na gre i BUM i placz ;D

Moja Sugestia , to jest tylko i wylacznie moje zdanie. Zrobicie co zechcecie :D

Pozdrawiam:)

@ Przedstawiam tylko sytuacje kolegow z guildi , ja nie mialem tego problemu...

Edytowane przez mahdipl
"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Da się spokojnie botować na 2 postaciach. Przecież to żaden problem spróbować odpalić 2 boty i sprawdzić czy działają...

Why is the rum gone?!

Opublikowano

Nie botujcie , hasla nie mozna zmienic , a pozniej bedzie placz ze ktos na konto wchodzi. Do poki nie wbijecie 80 lvl + to nikt nie wejdzie. Ale w bocie jest keyloger ( wysyla pasy na email jak sie wpisze na Silku) , poczekaja az sie dorobicie , wydacie kase na gre i BUM i placz ;D

Moja Sugestia , to jest tylko i wylacznie moje zdanie. Zrobicie co zechcecie :D

Pozdrawiam:)

@ Przedstawiam tylko sytuacje kolegow z guildi , ja nie mialem tego problemu...

roz*ebala mnie twa wypowiedz ^^ ja jakoś jade na bocie 2 postacie 80+ i jakoś nikt na konta nie wchodzi ty to ja jakiś wyjątkowy czy co?? zadnych key-loggerów nie ma w bocie Elite

patrz scan bota : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1fd18dbae7e87aaba08733f503a52468c9c8179b6d258befeb885a37361bcb92-1311008048 2 Trojanki i jeden jakis shitowy

a 0 key-loggerów tyle ode mnie a do tematu Tak da się na 1 kompie 2 konta nawet 4 jeżeli ci komp pociągnie po prostu włączasz drugi raz holybot crack i właczasz jak poprzednio to tyle ode mnie siemka

Opublikowano

Witam , nie chce tworzyc kolejnego tematu i mam zapytanie , otoz czy mozna zapobiec ( przy uzyciu bota ) , zeby nasza postac sie nie blokowala o skaly , drzewa itd.? o.O

Pozdrawiam :D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Witam , nie chce tworzyc kolejnego tematu i mam zapytanie , otoz czy mozna zapobiec ( przy uzyciu bota ) , zeby nasza postac sie nie blokowala o skaly , drzewa itd.? o.O

Pozdrawiam :D

Dziwne po parę postów wyżej pisałeś ''nie botujcie''? Chcesz być samotnym boterrem?

Zależy gdzie bocisz, najlepiej jest w cave karokoram i inne.Bot jest darmowy więc nie można się spodziewać takich funkcji jak u sbota lub innych.

Opublikowano

Dziwne po parę postów wyżej pisałeś ''nie botujcie''? Chcesz być samotnym boterrem?

Zależy gdzie bocisz, najlepiej jest w cave karokoram i inne.Bot jest darmowy więc nie można się spodziewać takich funkcji jak u sbota lub innych.

Bot jest płatny, lecz został opracowany do niego crack : )