Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Mine colony 1.7.3

muuuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanko. Ostatnio ściągnąłem Mine colony do Minecrafta i wszystko szło wspaniale aż do momentu, w którym zacęli się pojawiać ludzie. Łażą w kółko i pisze: "I am looking for a home". I tak w kółko. Tylko 1 został farmerem ale reszta łazi i łazi! Co mam zrobić? Proszę o fast odp. Daje "+" !

Kto nie daje +-ika, ten sobie ze mną fika.

Daj +-ika. Wspomóż potrzebujących.

Opublikowano

Sam nie gram w minecrafta.Napisz właśnie w dziale ''Minecraft'' a ktoś ci pomoże...

@Topic

Może spróbuj od nowa ściągnąć tego ''Mine colony''...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam małe pytanko. Ostatnio ściągnąłem Mine colony do Minecrafta i wszystko szło wspaniale aż do momentu, w którym zacęli się pojawiać ludzie. Łażą w kółko i pisze: "I am looking for a home". I tak w kółko. Tylko 1 został farmerem ale reszta łazi i łazi! Co mam zrobić? Proszę o fast odp. Daje "+" !

niewiem ale moze jak stawiales skrzynke to albo nie postawiles domka, lub , zabraklo dla nich narzedzi, lub ;), zabraklo miejsca na surowce :D

LICZE NA + xD

Opublikowano

Z tego co wnioskuję, a oni przecież gadają po angielsku to tłumacząc na nasz mówią "Szukam domu" w związku z tym albo musisz wybudować im dom,

albo znaleźć im miejsce na owy dom.

OndteAw.png

Opublikowano

Cześć wszystkim mam mały problem z Mine Colony wszystko jest dobrze bank moge postawić ale gornika,farmera itp.nie moge postawić i w lewym dolnym rogu cość tam pisze błagam o POMOC ten kto pomoże daje +

PŁAGAM POMAÓRZCIE!!!!

Opublikowano

Cześć wszystkim mam mały problem z Mine Colony wszystko jest dobrze bank moge postawić ale gornika,farmera itp.nie moge postawić i w lewym dolnym rogu cość tam pisze błagam o POMOC ten kto pomoże daje +PŁAGAM POMAÓRZCIE!!!!

Załóż odpowiedni temat z screenami, postaram Ci się pomóc. ;)

@TOPIC

I jak kolego, wywnioskowałeś coś, czy dalej ten sam problem?

OndteAw.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie pojawiają się po postawiłeś skrzynkę zrobioną ze świeczki, albo postawiłeś ich kilka wtedy będzie więcej Ludzi . I am looking for a home znaczy że poszukują oni domu, masz 2 wyjścia albo wszystkim im znależć pracę i wybudować im domki, albo postawić pewną skrzynkę nie wiem teraz dokładnie którą i tam będą mieszkać ci ludzie bez pracy. Tylko 1 został farmerem bo postawiłeś skrzynkę do której włożyłeś motykę . postawiłeś jedną skrzynkę, więc 1 osoba ma pracę, postaw skrzynki które będą robione np z drzwiami, kilofem, siekiera itp, i tyle ile skrzynek postawisz tyle osób będzie miało prace. Do gry dodane także zostało nowe tak jakby narzędzie, to się SPENCER nazywa, złotym jeśli klikniesz na skrzynkę w której ktoś mieszka wybuduje mu się domek sam, automatycznie, itp, oni będą głodni itp to musisz ich karmić . To chyba na tyle wrazie co pisz, pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...