Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam... lekko zedytowałem ostatnio kod sprawdzający datę z internetu i dodałem go do mojego trial. Niestety dzisiaj coś przestało działać... wyskakuje błąd

"Variable used without being declarated" ale

1. Zmienną zdefiniowałem przed użyciem

2. Wszystko działało jeszcze wczoraj...

prawdopodobnie na stronie na której trial sprawdza datę coś zmienili i niepotrafi odczytać prawidłowych wartości...

Proszę o pomoc niżej kod

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Tak na przyszłość, nie edytuj czyjegoś kodu jeśli wiesz że możesz się tam natknąć na potencjalne błędy, problemy <_<

Lepiej pisać sobie wszystko po swojemu, ew. zaglądać do kodu innego usera i próbować w ten sposób rozwiązywać błędy.

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano (edytowane)

Tak na przyszłość, nie edytuj czyjegoś kodu jeśli wiesz że możesz się tam natknąć na potencjalne błędy, problemy <_<

Lepiej pisać sobie wszystko po swojemu, ew. zaglądać do kodu innego usera i próbować w ten sposób rozwiązywać błędy.

Tzn tam jest użyty tylko wycinek czyjegoś kody ;) w dodatku to wszystko działało dopuki nie wprowadzili jakichś zmian w kodzie strony i teraz nie wykrywa poprawnie daty...

pomoże ktoś to poprawić... błąd na bank jest tutaj

kiedyś normalnie datę sprawdzalo a teraz poprawnie pokazuje tylko miesiąc...

///EDIT

poradziłem sobie ;) Tak jak pisałem na stronie dodali dzień tygodnia i przez to trzeba było zmienić kilka cyferek

to jest poprawione jak by komuś się przydało ;)

Edytowane przez HPTD
  • Dodaj nową pozycję...