Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Via www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje jakiejś dobrej gierki via www.

Grałem już w:

metaldamage

bitefight

ogame

battleknight

seafight

gladiatus

Poszukuje po prostu czegoś zajebistego, co mnie powali.

Tyle, czekam za propozycjami.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

DarkOrbit, jak kupisz za 20zł bota , za 20 zł dedyka i za 45 zł podwajacz boxów. Po miesiącu możesz grać , nie odejdziesz od kompa przez rok =D

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

menelgame

parafia

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Via www to arena-albionu :) stare ale fajne :)

Co do gier typu plemiona & travian itp :

Gry te wymagają od Ciebie całodobowej warty :D Jak ktoś Cie najedzie o 03;03 rankiem to co zrobisz ? Wymagany internet w telefonie ( do szybkiego podglądu ) . Sa nooby .

Gry typu seafight & darkorbit :

Są to te same gry w obydwóch są statki tylko w seafight na morzu a w darkorbit w galaktyce ( statki kosmiczne ) ; Główna zasada tych gier to wyciąganie kasy od ciebie na perły/uridium premium podwajacze boostery itp . Grałem z kolegą w DO w pół roku on z wydawaniem kasy a ja bez był na 230 miejscu w rankingu a ja na 780 . Te gry sa też czasochłonne i czasem nie możesz przestać grać np. jak robisz wrota ... Jak masz dużo kasy to polecam . Są nooby .

A w arene-albionu grałem półtorej roku i dopiero po 7 miesiącach załapałem o co biega :D Czasem jest tak że wbijasz na szkolenie zawodu i masz wolne na 2doby :D lub więcej . Jak chcesz poznać dużo fajnych ludzi ( nooby w tej grze są banowane :P nie radze robić dużo byków itp ) to zagraj :) A punkty premium kupisz od graczy za talary :) Jest to gra osadzona w średniowieczu :) Moja seniorka grała 3 lata i ani razu nie kupiła PP za realną kasę .

Jak Ci sie nie chce czytać to skrótem : Plemiona&travian - całodobowo przed grą , darkorbit&seafight-dużo kasy potrzeba , arena-albionu- fajna gierka z klimatem