Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] KingWorld

.bot

Reset  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie reset KingWorld'a?

• Tak
      78
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie kingworld przechodzi reaktywacje dodają nowe rzeczy i mapki i chcialem sie dowiedziec co o tym sądzicie i czy chcielibyście żeby był reset serwera, czyli postacie od nowa, jak wiadomo topka nie gra już z powodu nudy i wątpie, że wrócą, dlatego wypowiadajcie sie i głosujcie.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Nie ma sensu robić restartu skoro HA ten serwer nie interesuje, tylko zysk. W teamie byłem na king worldzie, jak i na belenusie wiec wiem jak podchodzi do tego serwera Maniek aka Proto. No coż, jak będą chetni do gry tam znow, to pewnie restart bedzie ^^

Opublikowano

Nie gralem tutaj ale jesli zrobicie resa to niektorzy ze starych graczy odejda lecz z odpowiednia reklama dojdzie do was od groma nowych osob zwazywszy na wszystkie te niewypaly ktore wychodza na swiat

Opublikowano

jesli tak to kiedy byscie wystartowali na nowo bo niema zadnego porzadnego serwa na ktorym mozna by bylo zagrac moim zdan ie duzo by osob doszlo jesli by zrobic reset i cos nowego dodac

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Ja tez jestem za resetem, dlatego stworzylem ten temat, nie jestem nikim z administracji, ale z tego co wiem dodaja duzo nowosci i mysla, ze serwer znowu bedzie sie cieszyl popularnoscia tylko dlatego, ze dodadza nowe rzeczy.

35353.png

18703.png

32266.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja tez jestem za resetem, dlatego stworzylem ten temat, nie jestem nikim z administracji, ale z tego co wiem dodaja duzo nowosci i mysla, ze serwer znowu bedzie sie cieszyl popularnoscia tylko dlatego, ze dodadza nowe rzeczy.

Dopiero teraz zobaczyłem ten temat.

Na kingworldzie gralem w styczniu byly rozne afery z sole, mankiem itp ale serwer wspominam z sentymentem i chetnie zaczal bym grac jeszcze raz.

Z tego co zobaczyłem na ich głównej stronie to zwiększyli poziom lv do 250 z czego wnioskuje, że żadnego resetu nie bedzie. Moze jak juz ktos wspomnial wyzej licza na powrot topki? Forum tez nie działa ani nie ma zadnego kontaktu z adminami z czego numerow gg ga to ja nie mam;/

Kto grał w shinsoo i pamieta slonika, darkesta, lanuhe, obu jopiszow, omena etc ? Mogłem kogos pominac.

JESTEM ZA RESETEM

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

JESTEM ZA RESETEM, grałem kiedyś na kingworld-zie ale to było na początku jego istnienia miałem nick Mortal może ktoś pamięta chodź wątpię bo grałem krótko ponieważ w jednym dniu spaliłem dwa razy złodzieja na +10 i jeszcze koledze pożyczyłem syrka+9, a jego admin zbanował za obrazę i to jakoś na długo :/

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reset rlz, co?;x

Nie mam nic przeciwko, nie widze póki co żadnego serwera na dłuższy dystans.

reset mógłby być;d

//za duża sygna

//Gejoning

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ma ktoś jakiś kontakt z adminami kingworlda? bo jeśli nie to ten temat jest bezsensu sam chce powrotu kingworlda pamietam na poczatku wakacji w tm roku jewszcze był on i zaraz w połowie lipca off i jest nadal choc niedawno byłon ale jak kilkałem pobierz to nic sie niedzialo

Opublikowano

Temat można zamknąć, gadałem z Administratorką, to z tego co wiem, mają serwer już w dupie, więc może kiedyś go odpalą, ale to nie pewna informacja.

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...