Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer wr?

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jestem debilem... ale kto mi wyjaśni jak koleś zrobił to:

http://www.dailymotion.com/video/xh8vn1_wrfrance-by-zicos77-partie-finale_videogames

albo to:

http://www.dailymotion.com/video/xgmd77_serveur-warrockfrance_videogames

Proszę bez głupich komentów -.-

graphic.png

Opublikowano

Zauważcie że na moim filmiku widać że nie ma international itp.. tylko własny serwer o własnej nazwie i w dodatku an 2 widać all premki 1 lvl i modeartor albo admin w nicku.. i cały serwer pusty...

graphic.png

Opublikowano

@all odczepcie się od mojego avka ;d

@top Ciekawe skąd by wziął prawie najnowsze pliki.... Przecież wszyscy piszą że to jest nie możliwe w 200% ..

graphic.png

Opublikowano

@up raport poleciał

@top jest tam na liście jeszcze kilka innych jego filmów..

@down admin by nie dawał nazwy nowy prywatny serwer wrfrance czy jakoś tak...

graphic.png

Opublikowano

A sobie raportuj, w dupie to mam. juz tyle na mnie poleciało że naprawde nie robi mi to większej różnicy. A za przekleństwa to będzie pikuś. Jak za spam mialem 5% to za "kurwa" maks 5% ;/ <hahahahahaha>

/razor130: Nie bądź taki pewien. Do zobaczenia za tydzień. : *

/Klocki_Lego: [tydzień później] Witam razor :), To jak, spamujemy?

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Wiem, że nie chce Wam się tego czytać, ale przeczytajcie, żeby uniknąć złudzeń i rozczarowań dalszymi postami tego typu.

Zastanówmy się i myślmy racjonalnie. Gdyby g1 pozwoliło sobie, aby ktoś zrobił priv server, to naraziłoby się na straty liczone w tysiącach dolarów. Przecież oni mają zarobek z premek, g1c etc. gdyby pozwolili na stworzenie takiego priv serwera, to straciliby z pewnością wielu graczy, a co za tym idzie dużą część zysków, więc nawet się nie łudźcie, że powstanie priv, exp będzie zwiększony 200x i dinarów też będzie x100. To jest nie możliwe i tyle, nie ma co na ten temat dyskutować, bo i tak nikt nie ma takiego kompa, żeby uciągnąć serwer Warrock'a. Jeżeli chcesz, aby Warrock był jak na privie, to uzbieraj dużo kasy i kup tą grę od Dream Execution i spokój, wtedy pozwalaj na privy etc. ale teraz to jest tylko marzenie nielicznych. Ja osobiście nie chce, aby powstał taki serwer, bo wtedy nasza społeczność zdecydowanie by się rozpadła, bo każdy grałby na innym (pewnie swoim) serwerze i nie byłoby z kim pograć za bardzo na globalu, bo nie ma się co oszukiwać Warrock to nie WOW, że gra w niego 10 milionów ludzi na samym globalu -,- i prawdopodobnie nigdy taki nie będzie (mimo iż rejestracja jest darmowa), a w Wow'ie nie. A i gdyby takie privy istniały to już z pewnością byście o nich wiedzieli, bo nie wierze, że pierwszy takiego priva zrobi POLAK, mimo iż POLAK jest zdolny do wszystkiego, to do tego nie jest nikt zdolny. I nie ma co się łudzić, że pliki serwerowe podane przez użytkownika na forum do wiadomości publicznej były pełne i nie miały żadnych luk, ani ubytków, bo jeżeli ktoś już znalazł te pliki, to z pewnością serwer takowy już by powstał gdzieś zagranicą, a nie użytkownik MPCFORUM, ma pliki serwerowe przed powstaniem pierwszego Priva do Warrock'a. A co do filmiku to kolesiowi się nudziło i nasklejał w paincie fotek, bo się mu nudziło, a teraz jeden z drugim wierzą w coś, co jest poza naszym wyobrażeniem -,-

Pozdrawiam :) I nie łudźcie się marzeniami, które nie zostaną nigdy spełnione :)

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

@szlachetny1

Mógłbyś skrócić swoje wypowiedzi, bo nie chce się ich czytać. ^^

@topic

Według mnie to nie fake. Tylko dziwi mnie, skąd ma takie "nowe" pliki serwerowe.

Opublikowano

@szlachetny1

Mógłbyś skrócić swoje wypowiedzi, bo nie chce się ich czytać. ^^

@topic

Według mnie to nie fake. Tylko dziwi mnie, skąd ma takie "nowe" pliki serwerowe.

Te kilka linijek jakiegoś syfu, to mają być wszystkie pliki serwerowe ? Nie wiadomo czy to jest w ogóle do Warrock'a. Dajcie w ogóle z tym spokój. Takie coś nie istnieje. Poza tym kto uciągnie taki mechanizm i na jakim sprzęcie ? Bo raczej na hamachi tego nie da rady zrobić -,-

@Walker123

O tym mniej więcej tam piszę, ale chciałbym żebyś przeczytał. Nie zejdzie Ci długo, a będzie bogatszy o te kilka słów z mojej strony.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

ha,

było kiedys i to chyba 2 razy :P

za drugim razem był nawet' download.

plik ważący ok 700mb ale.. po sciągnieciu okazał się tylko plikiem 'wagowym' czyli fake

Hejo

Opublikowano

Zicos jest lub był adminem ,a z tym prywatnym servem to chodziło o to że wprowadzi server dla francuzów tylko ludzi z francuskim ip będą mogli go widzieć.

tyle wyczytałem z jego strony.

zbieram -

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

@top

Wątpie żeby ktoś się odważył zrobić priv serwa bo G1 i K2 o drazu by to zauważyło a ko by chciał przez jakiegoś głupiego priva siedzieć w więzieniu.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

znalazlem taki plik jak serverlist.bin sprobowalem zlamac jego kod przy pomocy warrock file decoder and encoder

ale on jest tak zaszyfrowany ze nie dalje rady

@edit i to wszystko zo mogloby byc zwiazane z plikami priv serwa znalazlem to w warrock>data>UI

i tam te wszystkie pliki byly i byly zaszyfrowane czyli tak jak mowilem u siebie up

I like Likes !!!!!!! But i hate Justin Bieber

Komentarzy:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Odwiedzin na profilu:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...