Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Zakupiłem grę Stalker Czyste Niebo, podczas instalacji nie wywaliło błędów. Włączam grę i wyskakuje komunikat " Bieżące konto użytkownika nie posiada uprawnień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora." dodam, że mam Win 7 Enterprise, posiadam konto admina i uruchamiam grę jako admin.

Parametry mojego kompa: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz Pamięć: 2,00 Gb Typ Systemu: 32-bit

Proszę o pomoc, z góry dzięki ;)

Link do Screnn'a : http://imageshack.us/photo/my-images/94/beztytuuhfb.jpg/

Edytowane przez MefiuBaranek
Opublikowano

A uruchamiasz z głównego admina czy poprzez danego admina?

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

To uruchom z głównego admina.Też miałem taki błąd z jedną grą i mogłem tylko uruchamiać przez głównego admina.Nie wiem czy to pomoże :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano (edytowane)

To uruchom z głównego admina.Też miałem taki błąd z jedną grą i mogłem tylko uruchamiać przez głównego admina.Nie wiem czy to pomoże :P

Nie mam dostępu do głównego, tylko do tego profilu, który zakładałem podczas instalacji systemu.

Sorry, ze post pod postem ale znalazlem winę błędu. System Win7 Enterprise jest nie zgodny z grą Stalker Czyste Niebo. Macie jakieś pomysły aby to jakoś ominąć albo coś w tym stylu ?

Do zamknięcia wystarczyło zainstalować sterowniki Tages !

Edytowane przez MefiuBaranek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...