Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan W Warrocku

zbyszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

TEMAT JUŻ BYŁ NA FORUM,LECZ ZADAM TO PYTANIE JESZCZE RAZ-"JAK ZAŁOŻYĆ KLAN W WARROCKU.PYTANIE MA SENS GDYŻ PO ZMIANIE STRONKI W GAMERSFIRST I WARROCKU NIE MOGĘ ZNALEŹĆ ZAKŁADKI DO ZAKUPIENIA REJESTRACJI.WIELE RAZY DZIĘKI TEMU FORUM ROZWIĄZAŁY SIĘ MOJE PROBLEMY W WARROCKU,WIĘC I TERAZ MOŻE KTOŚ MI UDZIELI DOBREJ RADY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH I LICZĘ NA WASZĄ POMOC.

Opublikowano

Jak naprawią OPSa to będziesz mógł :) Nie wiem dokładnie jak ale wiem że do tego jest potrzebny PX z g1, i jak chcesz być liderem cały czas to musisz mieć cały czas premke :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Pizda a nie cały czas jak ci się skończy premka to jeszcze klan jest przez miecha.

==============

Gb? warrock? nick pr0winn3r

==============

Opublikowano
Pizda a nie cały czas jak ci się skończy premka to jeszcze klan jest przez miecha.

To co 2x up napisał prawda ty się nie znasz, niedawno odszedłem od klanu który był nieaktywny, ponieważ lider nie miał już premki. Klan jeszcze istnieje, tylko nie możesz rozmawiać między klanowiczami i nie ma loga klanu przy nicku w grze.

@a i pozdrawiam mojego kolegę z klanu który jest też na forum mpc, a konkretnie - bialdaniel :)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...