Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy uważasz że metin jest pojebany ?

Gość Wypizgaż13

dupa  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy uwa?asz ?e metin jest pojebany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie gra jest pojebana(chociaż...), ale ludzie którzy w nią grają.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gra straciła reputacje tylko i włącznie przez dzieci :)

(Między innymi tj. autor tematu =) )

Osobiście nic do niej nie mam , mmo jak każde inne nic nadzwyczajnego .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Gra nie jest poje*ana tylko neosy. Niektórzy gracze wiedzą jak się zachować. Sam kiedyś grałem, postanowiłem wrócić ale jak tylko się zalogowałem od razu mnie dedneli. Po tym odinstalowałem gre i już nie mam zamiaru do niej wracać.

Podobnie jest z serwerami prywatnymi. Odrazu po wbiciu 30 lvl wszyscy Cie napierdalają w trybie wolnym. Podsumowując gra nie jest zła, ale dzieci 9 latki z ADHD tak.

Opublikowano

Gra nie jest poje*ana tylko neosy. Niektórzy gracze wiedzą jak się zachować. Sam kiedyś grałem, postanowiłem wrócić ale jak tylko się zalogowałem od razu mnie dedneli. Po tym odinstalowałem gre i już nie mam zamiaru do niej wracać.

Podobnie jest z serwerami prywatnymi. Odrazu po wbiciu 30 lvl wszyscy Cie napierdalają w trybie wolnym. Podsumowując gra nie jest zła, ale dzieci 9 latki z ADHD tak.

Za to że Cie dedli to Ty kończysz gre? Więc to nie oni są dziwni tylko Ty.! Czyli jakbyś expił i dednął by Cie jakiś mobek też byś skończył, opanuj się Bo gra sama w sobie jest fajna tylko 1/2 serwa to dzieci, bo wiesz ludzi którzy np. na PL mają 80/lvl+ są dorośli, a "neosy" grają w każdą grę i tego nie da się zwalczyć.

Po tym, co zrobił założyciel napisał można stwierdzić że ma 8lat i NIE GRA W METINA.

Gra jest fajna tylko dzieci.., które graj w każdą inną grę.

Jasio90.png
Opublikowano

Pojebany to ty jesteś coś ci nie psauje to nie pisz takich postów ... -.-

Opublikowano

Ja pierdole. Sam pewnie grales w metina, dostales bana i teraz grasz w minecrafta i piszesz ze metin jest pojebany. Skoro tak myslisz, to powiedz dlaczego. Ciekawe kto jest bardziej pojebany... Metin czy ty. Sorki, ale wkurwia mnie takie cos ;x

;)

Opublikowano

Metin to bardzo fajna gra gdyby nie dzieci... ta gra powinna być dostępna po ukończeniu szkoły podstawowej z paskiem chociaż i to za mało.. niszczą ją także te chińskie boty co do Fish botów to nic nie mam gdyż są nawet pomocne, chodzi mi o to że małże i perły są łatwiej dostępne przez co ceny sa niższe :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Gra nie jest pojebana ale autor tak ;]

W ankiecie dał dużo odpowiedzi .:

1. Tak

2. "nic nie ma"

Koleś wiesz co to ankieta ?

Opublikowano

Są ludzie, którzy mówią, że metin jest pojebany, ale dla mnie nie jest, po prostu trzeba umieć grać, a Ci co nie umieją mają problem i przeżywają. Dobijają mnie nooby, ujmę to ogólnie rzecz biorąc, którzy piszą (skąd masz to? Jak to zrobiłeś?) - Ciężko pracowałem i się doczekałem ;)

Pojebana jest dla mnie jedna rzecz... to, że ludzie opierdalają sobie na wzajem konta. To już przesada, człowiek się męczy, traci czas na grę, a tu to co zdobyłeś w mgnieniu oka znika. Normalne? Nie.

Gram w metina długo i po prostu w niego trzeba umieć grać. Dzieci chcą mieć wszystko od razu, ale niema tak. Po czym poznać gracza, który nie lubi do wszystkiego samodzielnie do chodzić? Po tym jak Cię prosi takim słowem "Podekspisz, pliss" - Zapomnij!:D

Pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...