Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO JEST Z WR ?! wtf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Ginie się normalnie , tak jak się ginęło, możesz dać jakieś ss'y albo filmik najlepiej ? Bo nie opisałeś za bardzo swojego problemu, a tak na domysł to raczej nikt Ci nie pomoże.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Ale o co ci chodzi że co ??? że się ginie no i ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mógł sobie być ale db wciąż działa. Dzisiaj nawet był odpalany na około 3h. A z tym warrockiem to co się pobugowało xD ? No kharif, ale nic więcej ;p

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

ja wiem o co mu chodzi ze ktos do niego strzela i on umiera jak nie to nie wiem

Opublikowano

chodzi mu o to ze cialo po zabiciu spada odrazu na ziemie ... lamie sie ... a nie jeste bezwladne tak jak kiedys ze lecisz na druga sciane obok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...