Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich.Pisze tu ponieważ potrzebuję pomocy w stworzeniu gry internetowej.Wzoruje się na Niektórych częściach filmu Gwiezdne Wojny oraz na paru grach o kosmosie.Gra by zawierała rózne planety statki prędkość światła nasz bohater by miał Własne uzbrojenie którę by się kupowały za złoto.A nasz statek kosmiczny by mógł kupić Takiego robota Jak w Gwiezdnych wojnach Artu czy jakos tak jeszcze muszę o tym poczytać xD.

Grę planuję stworzyć juz od 2 dni ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.Potrzebuje waszej pomocy Tzn Szukam Bardzo dobrego grafika oraz osób którzy znają się na tworzeniu gier O nagrodach porozmawiamy gdy gra by wypaliła;)O opcjach gry myślałem samo parę godzin i wymyśliłem takie coś teraz wymienie opcje które wpadli mi do głowy kolejnośc losowa.

-Ustawienia

Zmiana Avataru.

Zmiana Opisu.

W opisie będą takie opcje.

Można wybrać rozmiar czcionki.

Można wstawiać zdjęcia.

Można wybierać kolor czcionki.

Narazie opisałem tylko opcje nad resztą muszę pomysleć proszę pisać pod tematem Jakieś propozyje co mogło by się znależć w tej grze Oraz pisać na GG 36520210 jestem często online.

Pozdrawiam serdecznie xD

• Dodaj nową pozycję...