Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot & PD

PioTr.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na jakiej mapie bijąc alieny uzbieram przez 3 dni najwięcej pd ?

Zapomniałem dodać że na kbocie

Edytowane przez PioTr.R
Opublikowano

Zależy od szczęścia i wolnych krysiek, czyli od serwera... Ja w 12h wbijałem na ammo x1 ok. 20-30 mln kredek jakoś tak. Jak bijesz z x3 to dużo więcej możesz wbić. Więc sobie policz...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bicie pd to proponuje mapy x-2 lub mapy x7. Na mapach x-2 nabijesz dużo pd moim zdaniem. A na mapach x-7 dużo pd i kredek ale tutaj jeżeli masz full laserów. Minusem jest tylko to na mapie x-7 że jeżeli bot będzie miał mało hp powiedzmy że ustawisz go że jak ma poniżej 30% hp i ma sie lecieć naprawiać to on zostawi kryche i poleci się naprawiać.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bicie pd to proponuje mapy x-2 lub mapy x7. Na mapach x-2 nabijesz dużo pd moim zdaniem. A na mapach x-7 dużo pd i kredek ale tutaj jeżeli masz full laserów. Minusem jest tylko to na mapie x-7 że jeżeli bot będzie miał mało hp powiedzmy że ustawisz go że jak ma poniżej 30% hp i ma sie lecieć naprawiać to on zostawi kryche i poleci się naprawiać.

Ja ustawiam na 5%. Ale przecież to jest przymus, żeby szedł się naprawiać...

Opublikowano (edytowane)

Paweł tylko licz się z tym że bot nie jest taki jak my. Np ja jak mam powiedzmy 10 tysiecy HP dobije kryche. A właśnie bot jak ma 10 tysiecy hp bedzie lecial się naprawić i jej nie dobije nawet jeżeli brakuje trzech strzałów.

Edytowane przez Alif
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej małe alieny tłuc z tego względu że na dużych krychach jak ktoś wyczai że bocisz to będzie tylko czychał jak ten pies ogrodnika aż ją zjedziesz później cię odgoni i sobie dobije natomiast bijąc mordon,dewo,simon,sibelon dość ładnie idzie pd,ranga,poważanie. Polecam tłuc na mapach X-3,X-4 zmienne co 1h. Od kredek masz skylab

Edytowane przez beblok

bugpointblack.png

Opublikowano

PD to też całkiem ładnie idzie na Streunerach, lordakiach na x-2 , wiadomo że kredek będzie mało , ale Uridium (w dzień z 20-30tyś) PD? : około 2-3mln na dzień :)