Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][32x] The Tibian Pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

The Tibian Pack

Czołem! The Tibian pack są to textury do Minecraft'a o rozdzielczości 32x na podstawie gry " Tibia ", prawie każdy ją zna. Gra może nie jest rewelacyjna ale ten texture pack, tak!

Screenshot's

texturepack2.png

texturepack1.png

texturepack7.png

Download

MCPatcher HD fix 2.1.0_02 - Teraz już zgodny z wersją 1.7.3!

To jest ukryta treść, proszę

Skan

The Tibian Pack

Skan

Edytowane przez Ceyz
Opublikowano

@UP Dobre.

Informacją dla wszystkich - zróbcie coś takiego jak jesteście tacy, lepsze zróbcie. To nie jest takie łatwe jak myślicie, gdy próbowałem zrobić nawet 16x były straszne problemy i mi się nie udało... Można powiedzieć, że jest to podobne do Tibi.

Opublikowano

@UP Dobre.Informacją dla wszystkich - zróbcie coś takiego jak jesteście tacy, lepsze zróbcie. To nie jest takie łatwe jak myślicie, gdy próbowałem zrobić nawet 16x były straszne problemy i mi się nie udało... Można powiedzieć, że jest to podobne do Tibi.

Jest masa świetnych texture packów - jeżeli ktoś się nie umie za to zabrać, to po co w ogóle zaczynać? To jest robota dla osób, które się na tym znają, a nie dla każdego. Jedyne co mi się podoba w tym texturepacku, to Sandstone.

Opublikowano

@UP Kto lubi takie textury to sobie pobierze, kto nie - to nie. Krytykujcie, wysłucham co powiecie jeszcze.

Opublikowano

@Up

Widać kto nie lubi krytyki i broni się po każdym negatywnym komentarzu. Myślałeś że wszyscy będą cię wielbić bo zrobiłeś texture pack?

Co do samego txtpacka to widziałem masę lepszych i uważam że podstawowy jest ładniejszy.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

@UP

To nie jest mój texture pack, czy gdzieś tam pisze, że ON JEST MÓJ?! Nie bronię się, jeżeli chcecie mogę wam podać linka na minecraftforum i to tam napiszcie. Jeżeli byłby to mój texture pack napisałbym to. Kompletnie Cie nie rozumiem, może i podstawowy jest ładniejszy. Ale moim zadaniem jest wrzucanie texture packów z innych gier ( nie wiem czy ten wygląda jakby z gry ), ale nic nie mówię, że one są moje.